Camion cu carlig Absetz Meiller

Descriere

Tip


AK 4

AK 7

AK 10

AK 12

AK 16

Capacitate maxima de incarcare (t)

4.3

7.3

10

13.2

17

Capacitate container (mc)

5

10

10

20

20

 

 F.X.MEILLER GmbH & Co KG este o afacere de familie cu bazele in Munchen si cu o excelenta reputatie timp de peste 160 de ani. Brandul MEILLER a devenit astazi sinonim cu produse inovatoare si solutii pentru sectoarele specializate in constructii si in administrarea deseurilor, gratie tehnologiilor avansate folosite si durabilitatii solutiilor furnizate. Relatia cu clientii nostri este definita de incredere - incredere in produsele noastre de prima mana si in serviciile noastre.


Fiecare 
camion cu carlig Absetz MEILLER  este creat pentru a asigura productivitate si eficienta maxime din prima zi, pe durata intregii sale vieti. Camionul Absetz MEILLER  este destinat sasiurilor de camioane intre 6 si 33 de tone si asigura transportul sariturilor. Produsul impresioneaza gratie greutatii mici, gratie durabilitatii si elasticitatii materialelor componente, manipulabilitatii si duratei mari de viata. Materialele de o calitate superioara si procedeele de productie moderne, precum si sarcina utila mare le permit clientilor nostri sa sa se bucure de o valoare adaugata atunci cand aleg basculantele noastre. Datorita cooperarii stranse cu producatorii de sasiuri am reusit sa atingem nivelul optim de armonie intre sasiul vehiculului si suprastructura. Relatiile stranse dintre MEILLER si producatorii de camioane ne permit sa raspundem cu rapiditate noilor cerinte de piata si sa ne mentinem competenta ca furnizor de sistem.
Cere mai multe detalii

Partenerii nostrii

 
 

Despre noi

CTE Solution Utilaje Specializate are ca scop furnizarea de solutii complete pentru reciclare, salubritate si constructii. Am creat o retea de profesonisti care asigura suport si consiliere pentru a va realiza proiectele dumneavoastra, de la idee si pana la punere in functiune.

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

 

  • Location Sos. Bucuresti, Nr. 57, Ciorogarla, 077055, Jud. Ilfov, Romania
  • Phone+4.0372.150.844;  +4.0727.227.393
  •        +4.031.815.73.57
  • Emailoffice@ctesolution.ro