Noutati  Inapoi

 

Leiths a achizitionat a doua statie de sortare cu spalare Aggresand 165 de la Blue Scotland

icon-exceleneta-de-la-hyundaiLeiths Group, o organizatie multidisciplinară si detinătorul uneia dintre cele mai mari afaceri private în cariere și inginerie civilă din Scoția, a beneficiat recent de livrarea celei de-a 14-a statii de sortare, in ultimii 3 ani, de la Blue Scotland. Ca partener cu activitate neintrerupta, Leiths devine astfel cel mai mare client al Blue Scotland din această perioadă. Leiths este o afacere de familie cu traditie, cu sediul central în Aberdeen. Compania este angajată, în principal, în operațiuni de carieră, care este susținută de o divizie extensiva de construcții si platforme, fabrici de prefabricate și alte 5 companii subsidiare și anume Joss (Aberdeen) Ltd, Ross & Sons Ltd, Lawrie demolari, Markon și M & M Road Surfacing Ltd. Leiths operează în prezent zece cariere. (...)

 

 

Noul excavator din categoria mini dezvaluit in premiera la SaMoTer

icon-exceleneta-de-la-hyundaiHyundai a lansat in premiera noul excavator R30Z-9AK la expozitia SaMoTer ce a avut loc in Italia la Verona intre 22 si 25 februarie 2017. Designul compact al excavatorului R30Z-9AK  cu raza de actiune 0 a partii anterioare din seria mini permite operatorului sa actioneze in spatii restranse in apropierea cladirilor sau a drumurilor de acces, bratul fiind deplasat stanga-dreapta prin intermediul offset-ului in raza de actiune a acestuia. Noua masina de 2.880 kg se adreseaza antreprenorilor si dealerilor ce au nevoie de o masina fiabila si productiva. R30-9AK intregeste seria miniexcavatoarelor Hyundai, fiind o masina compacta, agila ce furnizeaza putere suficienta pentru a duce lucrarile la bun sfarsit, lama stabilizatoare ce echipeaza masina oferind un plus de versatilitate, stabilitate si eficienta.(...)

 

 

Hüffermann Transport System GmbH

icon-exceleneta-de-la-hyundaiHüffermann Transport System GmbH este un cunoscut producător german, ultra-specializat, pentru o vastă gamă de vehicule special configurate pentru transportul de containere «roll-on/off», vehicule cu caroserie amovibilă (suprastructuri interschimbabile) şi sisteme de schimbare rapidă, vehicule cu benă basculabilă şi utilaj de încărcare cu cupă sau graifer, etc. Hüffermann oferă soluţia potrivită pentru fiecare cerinţă a clienţilor, dar nu se limitează la a oferi doar soluţii simple, ci dezvoltă, în strânsă colaborare cu clienţii, concepte complete şi complexe, temeinic testate, care stabilesc noi standarde în colectarea produselor specifice şi transportul lor.(...)

 

 

Hyundai HX380 L

icon-exceleneta-de-la-hyundaiUtilajele pentru săpat și încărcat trebuie să îndeplinească câteva cerinţe de bază, din punctul de vedere al utilizatorului: cicluri de lucru scurte, rezistenţă la utilizare îndelungată în condiţii extreme, un post de lucru care să asigure eficienţa maximă pentru operator. Dar în afara unui randament foarte bun, costurile de operare trebuie să fie de asemenea cât mai reduse, iar în acest caz consumul orar de combustibil joacă un rol major. Iată câteva criterii care au fost urmărite de către producătorul internaţional Hyundai, atunci când a lansat noua serie HX de excavatoare pe șenile.(...)

 

 

Mecalac 714 MWe - Nouta vedeta CTE Group

icon-exceleneta-de-la-hyundaiNoua vedetă CTE Group Utilajele producătorului francez Mecalac sunt recunoscute pentru calităţile lor deosebite, designul lor unic și performanţele tehnice fiind greu de egalat la clasa lor.
Deși prezente de mai puţin de trei ani în România, datorită companiei CTE Solution, acestea pot fi văzute la lucru pe șantiere din orașe, dar și ca utilaj central de transport pentru un depozit de lemn pentru mobilă sau în cadrul unei staţii de reciclare.(...)

 

 

CTE Group Open Day - Succesul merita celebrat

icon-exceleneta-de-la-hyundaiCTE Group este un nume important pentru piețe precum cel al transporturilor, construcțiilor, forestier, segmentul comunal sau managementul deșeurilor din România. Firmele din cadrul grupului, specializate pe domenii de activitate, reprezintă producători internaționali importanți de utilaje și echipamente. Activitatea grupului este complexă nu numai prin prisma mărcilor importate, dar și prin prezența teritorială, filiale ale acestuia activând ca reprezentanțe locale și service-uri pe întreg teritoriul țării. Mai mult, pe anumite segmente specializate, firmele din cadrul CTE Group asigură montajul și pregătirea echipamentelor pentru livrare, conform specificațiilor fiecărui client, în propriile ateliere specializate.(...)

 

 

Hyundai recycling

icon-exceleneta-de-la-hyundaiTEL`S este o firma de familie care se ocupa cu depozitarea si reciclarea deseurilor intr-o statie de transfer din Union Mills in insula Mann.Directorul general Terry Murtagh conduce societatea alaturi de alti membri ai familiei inclusiv fiul sau Terry Junior si de ademenea nepotul sau Robert "lupul" Murtagh care este opertorul utilajelor companiei.(...)

 

 

Omul multi-talent si Mecalac

icon-exceleneta-de-la-hyundaiAruncand o privire la unul din articolele anterioare din Earthmovers Magazine adus la viata prin intermediul internetului si sutinut de diferite fotografii, la aceasta stire despre Graham Sandrecock si masinaria lui Mecalac neobisnuita, cred ca putem spune ca ruralul Cornwall este probabil ultimul loc de pe pamant la care ne-am gandi sa cautam utilaje de constructii neobisnuite de ultima generatie.(...)

 

 

Utilaje pentru zapada

icon-exceleneta-de-la-hyundai77 de secunde. Acesta este cel mai bun timp scos anul trecut la Cupa Mondiala de Schi de catre Marcel Hirscher, in Adelboden, Elvetia. 77 de secunde pentru 1.290 de metri de partie, distanta care trebuie parcursa de doua ori, fara greseala. Slalomul urias de la Adelboden este renumit ca fiind unul dintre cele mai dificile din lume. Partia abrupta, cu o inclinatie care poate ajunge chiar si la 60%, este foarte solicitanta si cere calitati sportive deosebite.(...)

 

 

Hyundai lansează artileria grea

icon-exceleneta-de-la-hyundaiHyundai Heavy Industries Europa a profitat de evenimentul Hillhead din Marea Britanie ca să prezinte două premiere mondiale, și anume noile excavatoare HX430 și HX 480. Dar acesta a fost numai începutul, Hillhead 2016 reprezentând un prilej perfect pentru a face cunoscut Sistemul Avansat de Monitorizare(AAVM), acesta oferind cea mai bună protecţie atât pentru operatorul utilajului, cât și pentru personalul de șantier, această tehnologie permiţând o monitorizare de 360 de grade în jurul mașinii.(...)

 

 

Excelenţă de la Hyundai

icon-exceleneta-de-la-hyundaiBAUMA a reprezentat ca de obicei pentru producătorul Hyundai un bun prilej pentru a demonstra calitatea tehnologiilor sale implementate în noile generaţii de utilaje. Producător recunoscut de utilaje pentru construcţii, Hyundai Heavy Industries Europe oferă o gamă completă de excavatoare și încărcătoare.(...)

 

 

MEILLER - „mai rapid, mai jos, mai ușor”

meiller-mai-rapid-mai-jos-mai-usor.jpgIFAT reprezintă o expoziţiei de maximă importanţă pentru producătorul Meiller, una dintre cele mai puternice firme specializate în domeniul construcţiilor și a sistemelor de transport municipale. Dezvoltarea unor sisteme inovative, de calitate, destinate încărcării, descărcării, basculării containerelor de diverse mărimi a fost dintotdeauna o prioritate pentru Meiller. În acest context, producătorul german a anunţat lansarea unei noi serii de containere mobile pe role în cadrul IFAT.(...)

 

 

Miniexcavatoare Hyundai

R25Z-9AK-Medium.jpgBAUMA a reprezentat ca de obicei pentru producătorul Hyundai un bun prilej pentru a demonstra calitatea tehnologiilor sale implementate în noile generații de utilaje. Producător recunoscut de utilaje pentru construcții, Hyundai Heavy Industries Europe oferă o gamă completă de excavatoare și încărcătoare.(...)

 

 

Prezentare Demo Days - CTE Solution

Premiertrak-300O demonstraţie face mai mult decât o mie de cuvinte, sau mai bine zis utilajele puse la lucru conving mai mult decât orice prezentare teoretică. Cu cât condiţiile de lucru sunt mai dificile, cu atât utilajele pot demonstra cu adevărat care sunt calităţile lor.(...)

 

 

Poze oficiale Demo Days CTE Solution

Premiertrak-300Specialiștii din domeniul producerii pietrei concasate au fost invitati de către societatea CTE SOLUTION SRL, unicul importator Powerscreen - Terex Washing Systems în România și domnul Suceavă Petru la sediul companiei GELUTRANS EXPLORE SRL din apropierea orașului Reghin în perioada 23-25 martie 2016.(...)

 

 

HX260 L - un nou şi puternic excavator hidraulic pe şenile de la Hyundai

Premiertrak-300Noul şi puternicul excavator hidraulic pe şenile HX260 L, de 26 tone, este doar unul dintre modelele recentei serii HX de excavatoare grele, produsă de constructorul sud-coreean Hyundai şi lansată în premieră mondială la INTERMAT 2015, care prin eficienţa şi performanţele demonstrate se dovedesc a fi modele de referinţă în acest sector(...)

 

 

Powerscreen va lansa la Bauma 2016 Warrior 1400 XE

Premiertrak-300Powerscreen, lider mondial în furnizarea de echipamente mobile de concasare şi sortare, va expune în premieră mondială la Bauma 2016, noua sa staţie mobilă de sortare de mare randament, cu acţionare electrică, Warrior 1400XE(...)

 

 

AggreStac - Conveiere autopropulsate cu şenile de la Terex Washing Systems

Premiertrak-300În cadrul întâlnirii de sfârşit de an a distribuitorilor la nivel mondial de echipamente TWS, ce s-a desfăşurat pe parcursul a trei zile în luna noiembrie 2015, în prestigiosul hotel Carton House din Maynooth, Irlanda, a fost prezentat în premieră, alături de alte multe noi alte produse şi servicii, proiectul noii game AggreStac(...)

 

 

PREMIERTRACK 300 & R300

Premiertrak-300Au trecut puţin peste doi ani de când compania Powerscreen a lansat pe piaţă concasoarele cu fălci mobile Premiertrack 300 & R300 care, încă de la primele teste intensive la care au fost supuse înainte de lansare, pe diverse şantiere din Marea Britanie, au stârnit entuziasmul şi deplina admiraţie a specialiştilor şi antreprenorilor de pe aceste şantiere care, fără ezitare, le-au acordat 5 stele.(...)

 

 

Încă un pas spre utilajele viitorului - HX260L

hyundai HL960Excavatorul pe șenile HX260 L de 26 de tone, ce face parte din categoria de utilaje heavy, este cel mai nou echipament lansat de producătorul sud coreean Hyundai. Extrem de puternic și de performant, utilajul se alătură modelului similar HX300 L, de 30 de tone.(...)

 

Staţia mobilă de sortare – Powerscreen Warrior 600

hyundai HL960 Powerscreen® Warrior 600 este o maşină polivalentă, de înaltă capacitate şi cu randament ridicat, capabilă să separe şi să sorteze o mare varietate de materiale, în aplicaţii dintre cele mai dificile şi mai solicitante, unde dimensiunile materialului sunt foarte mari. Aceasta este concepută pentru a oferi flexibilitate în organizarea activităţilor de exploatare în cariere, balastiere, mine de cărbune sau minereu de fier şi locaţii de reciclare a deşeurilor din construcţii şi demolări.(...)

 

Primul excavator - concept

hyundai HL960 MECALAC este unul din marii producători de tehnologie destinată sectorului construcţiilor. Inovaţia, cu scopul de lucra mai simplu, mai eficient, mai sigur și bineînţeles cu costuri mai mici reprezintă o caracteristică a ADN-ului său profesional.(...)

 

 

 

Noul încărcător frontal pe pneuri Hyundai HL960 mai eficient şi mai ecologic

hyundai HL960 Prezentat în premieră mondială la târgul internaţional INTERMAT 2015, noul HL960 este oferit acum şi pieţei europene de către Hyundai Heavy Industries Europe (HHI Europe). Perlă a tehnologiei printre celelalate încărcătoare frontale pe pneuri, HL960 a fost conceput pentru a satisface nevoile şi cerinţele operatorilor din întreaga lume, identificate în urma unor laboriase şi aprofundate anchete. Rezultatul este o maşină robustă şi puternică, ce asigură o capacitate de lucru optimă şi o rentabilitate maximă, fiind în acelaşi timp mai fiabilă şi cu performanţe şi caracteristici ecologice remarcabile.(...)

Partenerii nostrii

 
 

Despre noi

Noi, CTE Solution Utilaje Specializate, consideram ca misiunea noastra este aceea de a-ti furniza TIE, partenerul nostru, solutii profesioniste atunci cand investesti resursele tale in industria in care activam impreuna. Am pus in slujba TA o echipa de profesionisti cu experienta, dedicati muncii lor:
- Am creat o retea teritoriala de consultanti tehnici si ingineri de service care sa fie in permanenta langa TINE cat mai rapid atunci cand ai nevoie;

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

 

  • Location Sos. Bucuresti, Nr. 57, Ciorogarla, 077055, Jud. Ilfov, Romania
  • Phone+4.0372.150.844;  +4.0727.227.393
  •        +4.031.815.73.57
  • Emailoffice@ctesolution.ro