Media  Inapoi

Powerscreen lansează un nou sistem de sortare din gama WARRIOR

powerscreen1Powerscreen, unul dintre principalii producători mondiali de sisteme de concasoare și sortare a anunţat lansarea oficială a unei noi staţii de sortate din seria Warrior, și anume modelul Powerscreen Warrior 600. Această lansare cu totul specială va avea loc în cadrul expoziţiei internaţionale Intermat-Paris.(...)

Producătorii de top revoluţionează construcţiile - Hyundai si Mecalac

mecalac2Grupul francez MECALAC, un producător de utilaje de înaltă performanţă, a prezentat în cadrul Intermat 2015 trei serii de încărcătoare frontale complet înnoite. Încărcătoarele cu braţ pivotant, pe pneuri și telescopice cu cupe cu o capacitate cuprinsă între 0,5 și 3 mc, reprezentate printr-o gamă extinsă de 13 modele au realizat un show impresionant în interiorul terenului de testare deţinut de compania MECALAC la expoziţia de la Paris.
Ca de obicei, la înălţime: Hyundai Heavy Industries (HHI) a prezentat nu mai puţin de 11 utilaje noi la INTERMAT Paris 2015. Șase modele de excavatoare, două încărcătoare(...)

Compania noastra

Statii de sortare. Concasoare
 
Utilaje pentru constructii
 
Utilaje pentru salubritate
 

NEWSLETTER

Inscrieti-va la newsletter CTE Solution pentru a primi cele mai noi stiri si oferte din domeniu.

Partenerii nostrii

 
portafill logo
TREVI BENNE
CityEquip
Faun
ash logo
 
Huffermann
Zoeller
Meiller

Conectare social media

Despre noi

Noi, CTE Solution Utilaje Specializate, consideram ca misiunea noastra este aceea de a-ti furniza TIE, partenerul nostru, solutii profesioniste atunci cand investesti resursele tale in industria in care activam impreuna. Am pus in slujba TA o echipa de profesionisti cu experienta, dedicati muncii lor:
- Am creat o retea teritoriala de consultanti tehnici si ingineri de service care sa fie in permanenta langa TINE cat mai rapid atunci cand ai nevoie;

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

 

  • Location Sos. Bucuresti, Nr. 57, Ciorogarla, 077055, Jud. Ilfov, Romania
  • Phone+4.0372.150.844;  +4.0727.227.393
  •        +4.031.815.73.57
  • Emailoffice@ctesolution.ro