Statie sortare Powerscreen Warrior 1400X

Descriere

Statiile mobile de sortare Powerscreen sunt concepute pentru a oferi flexibilitate in organizarea activitatilor de exploatare in cariere, balastiere, mine si locatii de reciclare , flexibilitate manifestata atat prin multitudinea de solutii de organizare a fluxului de productie, cat si prin adaptarea la conditii de lucru specifice (ex. lipsa unei surse de alimentare cu energie electrica), dar si posibilitatea de utilizare a energiei electrice acolo unde este posibil prin sistemul brevetat Powerscreen DUAL POWER SYSTEM; lipsa autorizatiilor de constructie necesare in cazul unei statii fixe).

Gama de statii mobile de sortare Powerscreen Warrior este configurata special pentru aplicatii heavy-duty, in care dimensiunile materialului sunt foarte mari, ciurul de Warrior avand o constructie robusta. Modul de alimentare DIRECT FEED , alimentare din buncar direct pe ciur, fara banda de alimentare, este o caracteristica speciala a gamei Warrior. Productivitate gamei Warrior atinge 800 tph. Pentru usurinta in exploatare reglajul sitelor se face cu ajutorul unui sistem hidraulic, iar schimbarea facila a sitelor a constituit un element important in proiectarea statiilor.

Specialistii Powerscreen aleg tipul sitelor in functie de particularitatile de exploatare: metalice, bofor, punch plate, finger etc. Trenul de rulare al statiilor este tip senile. Inginerii Powerscreen au dezvoltat si un sistem combinat senile-roti care permite utilizarea rotilor pentru deplasari pe distante lungi si utilizarea senilelor pentru deplasarea in frontul de lucru.
Cere mai multe detalii

Despre noi

CTE Solution Utilaje Specializate are ca scop furnizarea de solutii complete pentru reciclare, salubritate si constructii. Am creat o retea de profesonisti care asigura suport si consiliere pentru a va realiza proiectele dumneavoastra, de la idee si pana la punere in functiune.

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

 

  • Location Sos. Bucuresti, Nr. 57, Ciorogarla, 077055, Jud. Ilfov, Romania
  • Phone+4.0372.150.844;  +4.0727.227.393
  •        +4.031.815.73.57
  • Emailoffice@ctesolution.ro