Utilaje multifunctionale  Inapoi

Dezvoltarea tehnologica si atentia acordata necesitatii profesionalistilor care lucreaza in mediul urban a fost in centrul preocuparilor Mecalac de cand compania a fost fondata, astfel am dezvoltat modelele Mecalac care intruchipeaza aceste valori si reprezinta o adevarata revolutie pentru multifunctionalitatea ceruta de santierele din mediul urban.

Astfel printr-un simplu comutator putem trece din modul excavator in modul incarcator si eficienta masinii este de 100% in ambele moduri. Totodata gama mare de atasamente si sistemul standard de cuplare rapida fac din modele Mecalac sa fie cele mai multifunctionale si versatile echipamente pentru mediul urban.

Astfel utilajele Mecalac pot fi: excavator, incarcator, stivuitor si sunt 100% eficiente in fiecare mod. Astfel putem folosi un singur utilaj, operator si o singura schema de mentenanta pentru mai multe aplicatii, cum ar fi: constructii civile si industriale, instalatii apa, canal, fibra optica, tunele, amenajari urbane si peisagistice, reciclare deseuri menajere si industriale, reciclare metale feroase si neferoase, constructii drumuri, aplicatii urbane.

Multifunctionale pe pneuriMultifunctionale pe pneuri
1395823614 Mecalac Excavator 714MCe 03 250x250Multifunctionale pe senile
1334221566 AS50 Mehrzweckschaufel2V1 RGB Master 250x250Incarcatoare multifunctionale

Compania noastra

Statii de sortare. Concasoare
 
Utilaje pentru constructii
 
Utilaje pentru salubritate
 

NEWSLETTER

Inscrieti-va la newsletter CTE Solution pentru a primi cele mai noi stiri si oferte din domeniu.

Partenerii nostrii

 
portafill logo
TREVI BENNE
CityEquip
Faun
ash logo
 
Huffermann
Zoeller
Meiller

Conectare social media

Despre noi

Noi, CTE Solution Utilaje Specializate, consideram ca misiunea noastra este aceea de a-ti furniza TIE, partenerul nostru, solutii profesioniste atunci cand investesti resursele tale in industria in care activam impreuna. Am pus in slujba TA o echipa de profesionisti cu experienta, dedicati muncii lor:
- Am creat o retea teritoriala de consultanti tehnici si ingineri de service care sa fie in permanenta langa TINE cat mai rapid atunci cand ai nevoie;

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

 

  • Location Sos. Bucuresti, Nr. 57, Ciorogarla, 077055, Jud. Ilfov, Romania
  • Phone+4.0372.150.844;  +4.0727.227.393
  •        +4.031.815.73.57
  • Emailoffice@ctesolution.ro