Utilaje pentru constructii  Inapoi

Utilajele Hyundai au demonstrat de mai bine de 10 ani in Romania ca sunt o solutie eficienta si moderna. Gama cuprinde incarcatoare frontale, incarcatoare rigide multifunctionale, mini excavatoare, excavatoare pe pneuri si excavatoare pe senile. Marele avantaj al utilajelor Hyundai este ca configuratia standard inglobeaza mai toate echipamentele care la alte gama sunt numite optionale. Totodata garantie standard de 24 luni aduce un plus de valoare.

In completare pentru aplicatiile urbane avem solutia utilajelor Mecalac care presupun o gama completa de utilaje multifunctionale pe pneurui sau senile care pot utiliza atat cupe de incarcator frontal, cat si cupe de excavator. Totodata sunt singurele utilaje care pot folosi furci de stivuitor pana la -3.0 m. Din gama de utilaje Mecalac fac parte si o serie de incarcatare multifunctionale compacte cu brat pivotant ceea ce inseamna ca fara a misca utilajul se poate incarca/descarca cupa stanga/dreapta la 90 grade.

Gama de utilaje pentru constructii este completate cu o serie de incarcarcatoare telescopice (cu sasiu rigid, cu sasiu articulat, cu brat pivotant).

Utilaje Miniexcavatoare 180x125Mini Excavatoare
Utilaje Excavatoare Senile 180x125Excavatoare pe senile
Utilaje Excavatoare Pneuri 180x125Excavatoare pe pneuri
Utilaje Incarcatoare rigide 180x125>Incarcatoare multifunctionale
Utilaje Incarcatoare 180x125Incarcatoare frontale
Multifunctionale pe pneuriMultifunctionale pe pneuri
Multifunctionale pe senileMultifunctionale pe senile
 
 

Compania noastra

Statii de sortare. Concasoare
 
Utilaje pentru constructii
 
Utilaje pentru salubritate
 

NEWSLETTER

Inscrieti-va la newsletter CTE Solution pentru a primi cele mai noi stiri si oferte din domeniu.

Partenerii nostrii

 
portafill logo
TREVI BENNE
CityEquip
Faun
ash logo
 
Huffermann
Zoeller
Meiller

Conectare social media

Despre noi

Noi, CTE Solution Utilaje Specializate, consideram ca misiunea noastra este aceea de a-ti furniza TIE, partenerul nostru, solutii profesioniste atunci cand investesti resursele tale in industria in care activam impreuna. Am pus in slujba TA o echipa de profesionisti cu experienta, dedicati muncii lor:
- Am creat o retea teritoriala de consultanti tehnici si ingineri de service care sa fie in permanenta langa TINE cat mai rapid atunci cand ai nevoie;

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

 

  • Location Sos. Bucuresti, Nr. 57, Ciorogarla, 077055, Jud. Ilfov, Romania
  • Phone+4.0372.150.844;  +4.0727.227.393
  •        +4.031.815.73.57
  • Emailoffice@ctesolution.ro