Hyundai Construction Equipment Europe lansează șase noi modele la Bauma

Hyundai Construction Equipment Europe (HCEE) lansează șase modele noi la Bauma ediția 2019 ,extinzând gama de produse lansând simultan noile motoare Stage V. In total 15 mașini vor fi expuse la standul de 2.705 m pătrați situat in spațiul deschis, zona FM.812A in care va fi amenajata o zona dedicata tehnologiei. Vor fi de asemenea câteva anunțuri mari ce privesc compania si planurile de expansiune ale acesteia.

In 2019 Mecalac revolutioneaza operatiunea de incarcare

Grupul Mecalac este singurul producător de încărcătoare ce furnizează toate configurațiile disponibile ale unui încărcător: cu 13 modele, de la încărcătoare articulate si telescopice la încărcătoarele cu braț pivotant „Swing , indiferent de cerință, existând modelul pentru a o satisface.

CTE Solution, poveste românească de succes. Rețeta: nebunie și curaj

Poveștile de succes sunt frumoase și atrag în toată amploarea lor emoții si ambiții dintre cele mai mărețe. Admirația pentru antreprenorii sau oamenii care au stat la baza business-ului este cu atât mai mare cu cât vorbim despre firme românești care, cu perseverență și dăruire, au reușit să construiască din nimic adevărate imperii.

Team building-ul CTE Solution – CTE Rent

13-15 Iulie 2018 … cred ca va ramane in amintirea comuna a tuturor ce au participat la team building-ul comun CTE Solution – CTE Rent, un moment cu incarcatura emotionala aparte…

Desi am plecat din Bucuresti cu o usoara apasare sufleteasca privind starea vremii – intrucat mai toate canalele specializate in transmiterea informatiilor meteo indicau sanse ridicate de precipitatii, vremea s-a dovedit a fi aliatul nostru deplin.

TOCATOR DESEURI EFICIENT ENERGETIC - Untha XR300C

Pentru Saubermacher Dienstleistungs AG, principala cerinta a fost producerea unei fractii de combustibil alternativi din deseuri (RDF) cu o dimensiune mai mica de 80 mm, printr-un proces de tocare dintr-o singura etapa/trecere și nu printr-un proces de tocare primara si apoi tocare secundara.

Datorita particularitatilor materialului de intrare, o provocare deosebita in alegerea echipamenului corespunzator a fost necesitatea de a rezista la materiale neconforme/straine si impuritati.

INVITATIE IFAT, Munchen 14 -18 mai 2018

Targul IFAT Munchen este principalul targ la nivel mondial pentru managementul deseurilor si este organizat la fiecare 2 ani. 

In perioada 14 – 18 mai 2018 CTE Solution va fi prezenta la acest “spectacolul comercial” aplicat pe tehnologia Mediului, colectarea si tratarea deseurilor. Ne veti putea gasi la standurile furnizorilor nostri ai caror reprezentanti suntem in Romania:

Noul Hyundai de 13 tone star-ul de la Hillhead

Hyundai Construction Equipment a lansat recent HX 130 LCR cel de-al treilea model cu raza compacta din seria HX a companiei. Participanții standului Hyundai prezenți la noul eveniment Hillhead din Buxton UK, vor fi printre primi care vor avea ocazia de a vedea acest model într-o expoziție din interiorul Regatului Unit.

Modelul HX130 LCR va ocupa locul central, fiind expus împreuna cu alte șapte modele existente din gama Hyundai;

EVENIMENT EUROPEAN DE SUCCES: Prezentarea separatorului Kiverco DS150

Prezentarea separatorului densimetric Kiverco DS150
 

Separatorul densimetric compact Kiverco DS150 a impresionat in mod deosebit auditoriul in calatoria recenta avuta in Europa. Echipamentul, face parte din gama compacta Kiverco si a fost folosit intr-o serie de demonstratii  ce au avut loc in Danemarca si Franta operand alaturi de diferite masini.

 

Hyundai a adăugat recent gamei sale de încărcătoare pe roţi, modelul HL965.

Hyundai CE a extins gama de încărcătoare pe roţi cu modelul HL965.

Hyundai a adăugat recent gamei sale de încărcătoare pe roţi, modelul HL965. Noul utilaj a fost construit, conform declaraţiilor producătorului, cu o maximă precizie și dotat cu componente și sisteme durabile și de cea mai bună calitate, fiind proiectat să fie robust și fiabil pentru mai mult timp, și să genereze, astfel, costuri operaţionale mai mici și o productivitate îmbunătăţită.

Pentru prima data in Europa un exacavator Hyundai de 120 de tone

Pentru prima dată în Europa, un excavator Hyundai de 120 de tone este utilizat în cadrul unui proiect major de demolare

Firma «Démolition et Terrassement XL Sàrl», cu sediul în orașelul luxemburghez Niederkorn, utilizează din luna martie a acestui an, pe un uriaș șantier de demolare situat în centrul financiar al orașului Luxemburg, cel mai mare excavator de la Hyundai, modelul R1200-9, cu o masă operațională de 120 de tone. Este primul utilaj de asemenea proporții vândut de Hyundai în Europa.

Noua gama de buldoexcavatoare Mecalac

Buldoexcavatorul Mecalac este cea mai noua versiunea a primului model de buldoexcavator produs in lume in anul 1953, si anume renumitul Massey-Ferguson sau MF si se face remacat prin fiabilitate, manevrabilitate si rapiditate in operare exceptioanale.

Leiths a achizitionat a doua statie de sortare cu spalare Aggresand 165 de la Blue Scotland

Leiths Group, o organizatie multidisciplinară si detinătorul uneia dintre cele mai mari afaceri private în cariere și inginerie civilă din Scoția, a beneficiat recent de livrarea celei de-a 14-a statii de sortare, in ultimii 3 ani, de la Blue Scotland. Ca partener cu activitate neintrerupta, Leiths devine astfel cel mai mare client al Blue Scotland din această perioadă.

Noul excavator din categoria mini dezvaluit in premiera la SaMoTer


Hyundai a lansat in premiera noul excavator R30Z-9AK la expozitia SaMoTer ce a avut loc in Italia la Verona intre 22 si 25 februarie 2017.
Designul compact al excavatorului R30Z-9AK  cu raza de actiune 0 a partii anterioare din seria mini permite operatorului sa actioneze in spatii restranse in apropierea cladirilor sau a drumurilor de acces, bratul fiind deplasat stanga-dreapta prin intermediul offset-ului in raza de actiune a acestuia.

Hüffermann Transport System GmbH

Soluţii specializate de transport destinate industriei construcţiilor, demolărilor şi deşeurilor .

Hüffermann Transport System GmbH este un cunoscut producător german, ultra-specializat, pentru o vastă gamă de vehicule special configurate pentru transportul de containere «roll-on/off», vehicule cu caroserie amovibilă (suprastructuri interschimbabile) şi sisteme de schimbare rapidă, vehicule cu benă basculabilă şi utilaj de încărcare cu cupă sau graifer, etc.

Hyundai HX380 L

Utilajele pentru săpat și încărcat trebuie să îndeplinească câteva cerinţe de bază, din punctul de vedere al utilizatorului: cicluri de lucru scurte, rezistenţă la utilizare îndelungată în condiţii extreme, un post de lucru care să asigure eficienţa maximă pentru operator. Dar în afara unui randament foarte bun, costurile de operare trebuie să fie de asemenea cât mai reduse, iar în acest caz consumul orar de combustibil joacă un rol major.

Mecalac 714 MWe - Nouta vedeta CTE Group

Utilajele producătorului francez Mecalac sunt recunoscute pentru calităţile lor deosebite, designul lor unic și performanţele tehnice fiind greu de egalat la clasa lor. 
Deși prezente de mai puţin de trei ani în România, datorită companiei CTE Solution, acestea pot fi văzute la lucru pe șantiere din orașe, dar și ca utilaj central de transport pentru un depozit de lemn pentru mobilă sau în cadrul unei staţii de reciclare.

CTE Group Open Day - Succesul merita celebrat

CTE Group este un nume important pentru piețe precum cel al transporturilor, construcțiilor, forestier, segmentul comunal sau managementul deșeurilor din România. Firmele din cadrul grupului, specializate pe domenii de activitate, reprezintă producători internaționali importanți de utilaje și echipamente. 

Hyundai recycling

TEL`S este o firma de familie care se ocupa cu depozitarea si reciclarea deseurilor intr-o statie de transfer din Union Mills in insula Mann.Directorul general Terry Murtagh conduce societatea alaturi de alti membri ai familiei inclusiv fiul sau Terry Junior si de ademenea nepotul sau Robert "lupul" Murtagh care este opertorul utilajelor companiei.

Omul multi-talent si Mecalac

Aruncand o privire la unul din articolele anterioare din Earthmovers Magazine adus la viata prin intermediul internetului si sutinut de diferite fotografii, la aceasta stire despre Graham Sandrecock si masinaria lui Mecalac neobisnuita, cred ca putem spune ca ruralul Cornwall este probabil ultimul loc de pe pamant la care ne-am gandi sa cautam utilaje de constructii neobisnuite de ultima generatie.

UTILAJE PENTRU ZAPADA

77 de secunde. Acesta este cel mai bun timp scos anul trecut la Cupa Mondiala de Schi de catre Marcel Hirscher, in Adelboden, Elvetia. 77 de secunde pentru 1.290 de metri de partie, distanta care trebuie parcursa de doua ori, fara greseala. Slalomul urias de la Adelboden este renumit ca fiind unul dintre cele mai dificile din lume. Partia abrupta, cu o inclinatie care poate ajunge chiar si la 60%, este foarte solicitanta si cere calitati sportive deosebite.

Hyundai lansează artileria grea

Hyundai Heavy Industries Europa a profitat de evenimentul Hillhead din Marea Britanie ca să prezinte două premiere mondiale, și anume noile excavatoare HX430 și HX 480. Dar acesta a fost numai începutul, Hillhead 2016 reprezentând un prilej perfect pentru a face cunoscut Sistemul Avansat de Monitorizare(AAVM), acesta oferind cea mai bună protecţie atât pentru operatorul utilajului, cât și pentru personalul de șantier, această tehnologie permiţând o monitorizare de 360 de grade în jurul mașinii.

Excelenţă de la Hyundai

BAUMA a reprezentat ca de obicei pentru producătorul Hyundai un bun prilej pentru a demonstra calitatea tehnologiilor sale implementate în noile generaţii de utilaje. Producător recunoscut de utilaje pentru construcţii, Hyundai Heavy Industries Europe oferă o gamă completă de excavatoare și încărcătoare.

MEILLER - „mai rapid, mai jos, mai ușor”

IFAT reprezintă o expoziţiei de maximă importanţă pentru producătorul Meiller, una dintre cele mai puternice firme specializate în domeniul construcţiilor și a sistemelor de transport municipale. Dezvoltarea unor sisteme inovative, de calitate, destinate încărcării, descărcării, basculării containerelor de diverse mărimi a fost dintotdeauna o prioritate pentru Meiller. În acest context, producătorul german a anunţat lansarea unei noi serii de containere mobile pe role în cadrul IFAT.

Miniexcavatoare Hyundai

BAUMA a reprezentat ca de obicei pentru producătorul Hyundai un bun prilej pentru a demonstra calitatea tehnologiilor sale implementate în noile generații de utilaje. Producător recunoscut de utilaje pentru construcții, Hyundai Heavy Industries Europe oferă o gamă completă de excavatoare și încărcătoare.

Demo Days - CTE SOLUTION

Cu cât condiţiile de lucru sunt mai dificile, cu atât utilajele pot demonstra cu adevărat care sunt calităţile lor. Și dacă vorbim de sisteme complete de concasare și sortare, care prin definiţie sunt dedicate unor activităţi grele, este cu adevărat un privilegiu să vezi aceste mașini la treabă.

Poze oficiale Demo Days CTE Solution

Specialiștii din domeniul producerii pietrei concasate au fost invitati de către societatea CTE SOLUTION SRL, unicul importator Powerscreen - Terex Washing Systems în România și domnul Suceavă Petru la sediul companiei GELUTRANS EXPLORE SRL din apropierea orașului Reghin în perioada 23-25 martie 2016.

HX260 L - un nou şi puternic excavator hidraulic pe şenile

Noua gamă HX de excavatoare, ce demonstrează marele pas înainte în materie de design şi perfecţionare tehnică şi tehnologică faţă de excavatoarele anterioare din seria 9A, reprezintă fructul spiritului de iniţiativă şi al profundului dinamism creativ al inginerilor de concepţie de la Hyundai Heavy Industries care s-au dovedit a fi din nou cei mai competenţi în acest domeniu.

Powerscreen va lansa la Bauma 2016 Warrior 1400 XE

Acest eveniment expoziţional va coincide cu celebrarea aniversării a 50 de ani de la înfiinţarea companiei Ulster Plant, din anul 1970, sub noua denumire Powerscreen Internațional, cea care a pregătit terenul pentru dezvoltarea ulterioară mai largă a unui afaceri de succes în domeniul echipamentelor mobile de concasare şi sortare.

AggreStac - Conveiere autopropulsate cu şenile de la Terex Washing Systems

În cadrul întâlnirii de sfârşit de an a distribuitorilor la nivel mondial de echipamente TWS, ce s-a desfăşurat pe parcursul a trei zile în luna noiembrie 2015, în prestigiosul hotel Carton House din Maynooth, Irlanda, a fost prezentat în premieră, alături de alte multe noi alte produse şi servicii, proiectul noii game AggreStac, de conveiere autopropulsate cu şenile, care acum, este aproape de final, urmând cu cele trei versiuni: 50FT, 65FT şi 80FT, să fie disponibile spre comercializare în trimestrul I al acestui an.

PREMIERTRACK 300 & R300

Au trecut puţin peste doi ani de când compania Powerscreen a lansat pe piaţă concasoarele cu fălci mobile Premiertrack 300 & R300 care, încă de la primele teste intensive la care au fost supuse înainte de lansare, pe diverse şantiere din Marea Britanie, au stârnit entuziasmul şi deplina admiraţie a specialiştilor şi antreprenorilor de pe aceste şantiere care, fără ezitare, le-au acordat 5 stele. Cu noile caracteristici tehnice şi feedbackul generat în faza de testare se dovedea că această serie de concasoare cu fălci mobile va impune noi standarde în domeniu.

Încă un pas spre utilajele viitorului - HX260L

Gama de excavatoare de ultimă generaţie HX, dezvoltată de inginerii de la Hyundai, reprezintă un mare pas înainte în ceea ce privește conceperea și perfecţionarea seriei anterioare 9A, care a cunoscut un succes de piaţă deosebit în Europa. Utilajele sunt acum mai eficiente din punct de vedere energetic și sunt dotate cu un sistem de ultimă generaţie de camera video ce permit operatorului o vizibilitate la 360 de grade.

Staţia mobilă de sortare – Powerscreen Warrior 600

Powerscreen® Warrior 600 este o maşină polivalentă, de înaltă capacitate şi cu randament ridicat, capabilă să separe şi să sorteze o mare varietate de materiale, în aplicaţii dintre cele mai dificile şi mai solicitante, unde dimensiunile materialului sunt foarte mari. Aceasta este concepută pentru a oferi flexibilitate în organizarea activităţilor de exploatare în cariere, balastiere, mine de cărbune sau minereu de fier şi locaţii de reciclare a deşeurilor din construcţii şi demolări.

Primul excavator - concept

MECALAC este unul din marii producători de tehnologie destinată sectorului construcţiilor. Inovaţia, cu scopul de lucra mai simplu, mai eficient, mai sigur și bineînţeles cu costuri mai mici reprezintă o caracteristică a ADN-ului său profesional.

Utilajele create, eficiente și polivalente, se remarcă prin calităţile lor unice, dar și prin designul deosebit.

Noul încărcător frontal pe pneuri Hyundai HL960 mai eficient şi mai ecologic

hyundai HL960Prezentat în premieră mondială la târgul internaţional INTERMAT 2015, noul HL960 este oferit acum şi pieţei europene de către Hyundai Heavy Industries Europe (HHI Europe). Perlă a tehnologiei printre celelalate încărcătoare frontale pe pneuri, HL960 a fost conceput pentru a satisface nevoile şi cerinţele operatorilor din întreaga lume, identificate în urma unor laboriase şi aprofundate anchete. Rezultatul este o maşină robustă şi puternică, ce asigură o capacitate de lucru optimă şi o rentabilitate maximă, fiind în acelaşi timp mai fiabilă şi cu performanţe şi caracteristici ecologice remarcabile.

Aebi VT450 cu echipamente Schmidt, soluţia universală pentru serviciile publice

La începutul lunii octombrie, departamentul pentru întreţinerea străzilor şi a spaţiului verde din cadrul municipalităţii Montreux, localitate situată pe malul lacului Geneva, a salutat sosirea unui nou „coleg”, cu autoritate de factotum. Noul coleg bun la toate, un pic mai special, având o masă totală autorizată de 8,5 tone şi dispunând de o putere de 109 CP, se poate deplasa pe orice teren graţie tracţiunii integrale şi se numeşte Aebi VT450 Vario – transportor polivalent. 

Noua gama 9A de la Hyundai Heavy Industries acopera toata seria de excavatoare

Noua gama 9A de la Hyundai Heavy Industries acopera toata seria de excavatoare, de la cele mini pâna la 120 tone, motoarelelor acoperind cerintele normelor Stage IV.Acestea sunt dotate cu sistemul avansat de urmarire prin satelit HI-MATE, care ofera în timp real date despre activitatea fiecarui utilaj si emite o avertizare audio atunci când utilajul paraseste perimetrul de lucru. Ergonomia cabinei este remarcabila, scaunul operatorului având integrat sistemul de control format din joystickuri.

Noile încărcătoare frontale din gama AX de la MECALAC

Complet revizuite din punct de vedere al caracteristicilor tehnice şi cu un design modern, astfel îşi prezintă Mecalac, după ce au trecut cu succes o lungă serie deteste de conformitate şi verificări funcţionale, cele trei noi modele de încărcătoare frontale pe pneuri din seria AX, cu bene având capacitatea de la 0,7 mc la 1,6 mc. Accentul a fost pus pe funcţionalitate, beneficiul clienţilor şi emisii reduse de noxe.

Mecalac is expanding in Romania

The geographic expansion is one of the priorities of MECALAC Group. Already present in most European countries, the Group embodies, in 2014, a distribution collaboration with the company CTE SOLUTION based in Ciorogarla, in southern Romania.

Despre noi

CTE Solution Utilaje Specializate are ca scop furnizarea de solutii complete pentru reciclare, salubritate si constructii. Am creat o retea de profesonisti care asigura suport si consiliere pentru a va realiza proiectele dumneavoastra, de la idee si pana la punere in functiune.

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

 

  • Location Sos. Bucuresti, Nr. 57, Ciorogarla, 077055, Jud. Ilfov, Romania
  • Phone+4.0372.150.844;  +4.0727.227.393
  •        +4.031.815.73.57
  • Emailoffice@ctesolution.ro