Piese de schimb  Inapoi

promo 

Comenzi: 0727227394

icon1piese

 1. Sunt proiectate si realizate special pentru fiecare model, in scopul asigurarii unor performante de varf.
 2. Sunt testate in conditii extreme, pentru a intruni conditiile de exploatare cerute.
 3. Sunt insotite de garantie.
 4. Constituie calea sigura pentru a evita timpii morti ai masinii si pentru ca echipamentul sa atinga o fiabilitate operationala de varf.
 5. Sunt garantate ca fiind realizate cu ultima tehnologie in materie.
 6. Sunt identice cu cele montate pe linia de montaj a echipamentului.
 7. Reprezinta o investitie, pentru a mentine ridicata valoarea echipamentului, caruia ii sunt destinate.
 8. Piesele neoriginale, cu origine incerta, montate pe echipamentul Dumneavoastra, pot cauza uzuri premature si/sau distrugerea altor componente, cu toate implicatiile aferente.
 9. Piesele originale continua sa mentina un grad ridicat de siguranta a echipamentului.
 10. Vor fi livrate de noi la orice adresa convenabila Dumneavoastra.

piese de schimb

Asiguram furnizarea de piese de schimb originale, din depozitul propriu sau din depozitele furnizorilor nostri, intr-un interval de 24h, cu livrare gratuita in oricare locatie de pe teritoriul Romaniei.

piese de schimb2

Asiguram furnizarea de filtre originale la preturi aftermarket. Filtrele sunt prima bariera de aparare a motoarelor termice si a sistemelor hidraulice, cele originale garantand productivitatea si fiabilitatea echipamentului. Folosirea filtrelor originale inseamna prevenirea uzurilor premature si un cost scazut de intretinere. Un filtru original de ulei, combinat cu un ulei de calitate, avand un standard corespunzator, asigura intervale extinse de service pentru motorare, de pana la 500 de ore.

Asiguram furnizarea de piese de schimb originale (perii laterale si tamburi, elemente de uzura lame si freze de zapada, sezori, hidromotoare, electrovalve, distribuitoare si pompe hidraulice, circuite hidraulice de antrenare sararite si lame de zapada, covoare de banda pentru sararite) din depozitul propriu sau din depozitele furnizorilor nostri, intr-un interval de 24h, cu livrare gratuita in oricare locatie de pe teritoriul Romaniei.

piese de schimb3

Asiguram montajul suprastructurilor de colectare deseuri, mecanismelor hidraulice pentru manipulare containere tip abroll si absetz si a echipamentelor de intretinere drumuri pe timp de iarna (lame si freze de zapada, sararite) pentru orice tip de sasiu.

Despre noi

CTE Solution Utilaje Specializate are ca scop furnizarea de solutii complete pentru reciclare, salubritate si constructii. Am creat o retea de profesonisti care asigura suport si consiliere pentru a va realiza proiectele dumneavoastra, de la idee si pana la punere in functiune.

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

 

 • Location Sos. Bucuresti, Nr. 57, Ciorogarla, 077055, Jud. Ilfov, Romania
 • Phone+4.0372.150.844;  +4.0727.227.393
 •        +4.031.815.73.57
 • Emailoffice@ctesolution.ro