Concasor mobil Powerscreen Trackpactor XH 320 SR

Descriere

Concasoarele cu impact Powerscreen sunt concepute pentru a oferi flexibilitate in organizarea activitatilor de exploatare in cariere, balastiere, mine si locatii de reciclare, flexibilitate manifestata atat prin multitudinea de solutii de organizare a fluxului de productie, cat si prin adaptarea la conditii de lucru specifice (ex. lipsa unei surse de alimentare cu energie electrica; lipsa autorizatiilor de constructie necesare in cazul unei statii fixe).

Gama de statii mobile de concasare cu impact Powerscreen este configurata astfel incat sa asigure o plaja larga de productivitati: intre 200 tph si 500 tph. Solutiile de fabricatie ale statiilor de concasare cu impact Powerscreen sunt concepute astfel incat sa asigure fiabilitate in exploatare si un consum redus de combustibil (ex. antrenarea rotorului se face in mod direct de la motorul Diesel fara intermedierea unor motoare electrice).

Pentru usurinta in exploatare reglajul placilor de impact se face cu ajutorul unui sistem hidraulic, iar schimbarea ciocanelor se face cu ajutorul unui scripete instalat pe concasor. Specialistii Powerscreen aleg tipul ciocanelor in functie de particularitatile de exploatare: mangan, crom, aliaje, ceramice. Pe unele modele de statii mobile de concasare cu impact Powerscreen se pot utiliza ciururi de sortare si benzi de recirculare a refuzului de ciur, sisteme de preluare a materialului concasat astfel incat sa previna deteriorarea benzilor – sistem extrem de util in special in aplicatiile de reciclare, precum si un sistem de pulverizare apa pentru a crea o perdea de apa anti-praf extrem de util in exploatarea in zonele sensibile la legislatia privind mediul inconjurator.
Cere mai multe detalii

Despre noi

CTE Solution Utilaje Specializate are ca scop furnizarea de solutii complete pentru reciclare, salubritate si constructii. Am creat o retea de profesonisti care asigura suport si consiliere pentru a va realiza proiectele dumneavoastra, de la idee si pana la punere in functiune.

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

 

  • Location Sos. Bucuresti, Nr. 57, Ciorogarla, 077055, Jud. Ilfov, Romania
  • Phone+4.0372.150.844;  +4.0727.227.393
  •        +4.031.815.73.57
  • Emailoffice@ctesolution.ro