CTE Solution

Product was successfully added to your shopping cart.

Mecalac, oferă prin gama larga a încărcătoarelor compacte, soluții inovative, adaptate provocărilor regăsite astăzi in șantierele urbane, si lucrările utilitare, oferind multifuncționalitate, flexibilitate, performante superioare, îmbinând toate acestea cu o eficienta energetica superioara. Conceptul de încărcător cu descărcare laterala si sistemul hidraulic pentru conectare atașamentelor da un nou sens versatilității, reducând semnificativ timpii de manevra din șantiere si numărul utilajelor necesare pentru finalizarea lucrărilor.

STABILITATE Dovedită

Indiferent de sarcina ridicata in cupa, de indată ce puntea spate este blocată, bratul poate fi rotit pe o raza de 180 ° fără pierderi de stabilitate. Datorită acestei stabilități incredibile în toate pozițiile și pe toate tipurile de teren, încărcătorul cu brat pivotant este capabil să transforme radical logistica șantierelor. Indiferent de circumstanțe, nu își pierde niciodată echilibrul, indiferent dacă se deplasează pe șantier, între șantiere sau în timpul diferitelor etape de lucru, menținându-și mobilitatea în timp ce depășește cu ușurință orice obstacol. Raza sa mică de rotire asigură un grad foarte mare de manevrabilitate, chiar și in cele mai inguste locuri.

INCARCATOR ARTICULAT

INCARCATOR CU BRAT PIVOTANT

3 MODURI DE DIRECȚIE

Șantierele urbane sunt adesea aglomerate, spațiul de lucru este limitat iar condițiile solului sunt adesea compromise. Proiectat în jurul unui sasiu rigid si avand 3 moduri de virare in configuratia standard - 2 roți viratoare, 4 roți viratoare, si crab - mobilitatea acestei mașini este 100% asigurată.

2-WHEEL
STEERING

4-WHEEL
STEERING

4-WHEEL
CRAB STEERING

RAZA DE INTOARCERE LA COLTUL EXTERIOR AL CUPEI

Cu direcția cu 4 roți, combinată cu brațul pivotant de 180 °, incarcatorul Mecalac poate efectua o rotație completă cu o amprentă la sol cu 20% mai mică decât cea a unui încărcător convențional.

INCARCATOR ARTICULAT

INCARCATOR CU BRAT PIVOTANT

MECALAC SWING: EFICIENȚĂ IMEDIATĂ

Șantierele urbane și locurile in care spațiul și timpul sunt resurse limitate sunt un mediu natural pentru încărcătorul compact cu brat pivotant. În plus față de această compactitate, esențială în aceste medii, eficiența unui încărcător pe roți este determinată de ciclurile sale de încărcare și descărcare. Aceste cicluri constau în multe manevre consumatoare de timp, ce reprezintă o mare parte din timpul de lucru al încărcătoarelor convenționale. Conceptul inovator de încărcător Mecalac Swing a luat fiinta luand in considerare acesti factori ca punct de plecare. Conceptul de brat pivotant pune un accent și mai mare pe funcționarea reală a unui încărcător compact, pentru a-l face mai eficient și mai confortabil pentru operator.

INCARCATOR ARTICULAT

INCARCATOR CU BRAT PIVOTANT

COMPACTITATE SI EFICIENȚĂ

Beneficiile mai mari în exploatare au fost deja obținute prin economisirea timpului în toate manevrele și evitarea mișcărilor inutile pentru a optimiza utilizarea spațiului disponibil la fața locului. Încărcătorul cu brat pivotant, datorită brațului său, pivotează în loc să trebuiască să repoziționeze. Ca rezultat, se pierde mai puțin timp, se generează mai puțin zgomot și neplăceri vizuale, este necesară mai puțină întreținere și există un risc mai mic de accidente și un impact mai mic asupra mediului. De exemplu, un încărcător convențional are nevoie de 10 metri amprentă la sol pentru a încărca un camion, incarcatorul cu brat pivotant avand nevoie doar de jumatate din aceasta amprenta la sol.

INCARCATOR ARTICULAT

INCARCATOR CU BRAT PIVOTANT

REUMPLEREA CU NISIP A SANTURILOR PENTRU UTILITATI PUBLICE

În același mod, neblocarea traficului în timpul umplerii unei tranșee înseamnă, de asemenea, timp economisit și întreruperi minimizate. Compactitatea de neegalat a încărcătorului Mecalac Swing îi permite să incarce nisip ocupand o singură bandă spre deosebire de alte încărcătoare compacte ce au nevoie de ambele benzi de circulatie pentru aceste manevre.

INCARCATOR ARTICULAT

INCARCATOR CU BRAT PIVOTANT

Incarcatoare cu brat pivotant

   

6 Articol(e)

   

6 Articol(e)