CTE Solution

Product was successfully added to your shopping cart.

Reston Waste Management achizitioneaza un nou incarcator frontal Hyundai HL940A

Reston Waste Management, o companie de inchiriere containere transport si colectare a deseurilor din sud vestul Londrei a fost construita din inceputuri modeste: in anul 2001, Andrew Reston, sustinut de catre sotia sa Sharon, infiinteaza noua companie.

Compania familiala ce isi va celebra a 20-a aniversare anul viitor, s-a dezvoltat de atunci intr-o companie imensa ce detine in acest moment o flota compusa din 40 de camioane, 2 excavatoare de 14 tone Hyundai HX140LC, doua incarcatoare frontale Hyundai HL940A si 3 excavatoare material handling.

O etapa importanta pentru companie a avut lor in anul 2012 cand a fost deschis centrul de recuperare al deseurilor din Wimbledon, sud-vestul Londrei. Acesta este in permanenta un hub plin de activitate cu peste 200 de transporturi pe zi. Centrul colecteaza anual pana la 75.000 de tone de deseu din constructii si demolari ce este procesat si reciclat folosind flota de utilaje pentru constructii Hyundai.

Andrew Reston a investit in primul sau excavator de 14 tone, modelul Hyundai HX 140LC in 2018 ce a acumulat intre timp 3935 ore de functionare si a dovedit ca este o investitie sigura si eficienta pentru companie. Andrew spune, „Am achizitionat primul nostru utilaj Hyundai acum 2 ani. Am ales Hyundai deoarece am auzit ca sunt utilaje foarte bune, solide si fiabile. Beneficiam inainte de un service de slaba calitate pentru utilajele pe care le detineam si un suport limitat din partea dealer-ului, am decis ca acesta era un moment propice pentru a reinnoi flota de utilaje pentru constructii si a cauta alternative. Am achizitionat de atunci alte trei utilaje de la dealer-ul  Hyundai, ultimul fiind un incarcator frontal articulat model HL 940A ce este o masina excelenta. Ne gandim deja sa achizitionam inca doua utilaje Hyundai anul viitor.”

Noul incarcator frontal articulat Hyundai HL 940A este actionat de un motor diesel Stage V si ofera performante exceptionale. Utilajul vine echipat cu un sistem de cantarire automat integrat de catre producator cu o marja de eroare de ± 1%. Beneficiaza de asemenea de accesibilitate imbunatatita a compartimentului sigilat al motorului , datorita capotei motor basculabila si permite o mentenanta usoara si curatare facila a compartimentului motor. Acesta este proiectat pentru a preveni orice posibilitate de incendiu datorita contaminarilor, configuratie ideala pentru centrele de reciclare.

Utilajul este dotat de asemenea cu un sistem avansat de siguranta AAVM ce permite monitorizarea la 360 de grade a zonei din imediata apropiere a acestuia, optiune esentiala pentru operarea in medii periculoase.

Jason Bosdet, descrie experienta avuta cu noul utilaj, „Incarcatorul frontal Hyundai HL 940A este un utilaj excelent ce se ridica la inaltimea asteptarilor noastre si a aplicatiei de reciclare a deseurilor din constructii si demolari in care trebuie sa manipuleze incarcaturi instabile si sa opereze intr-un mediu dificil. Se dovedeste de asemenea a fi economic in operare avand un consum de combustibil redus ceea ce pentru o astefel de masina puternica este impresionant. Este cu siguranta cel mai bun model de incarcator frontal articulat pe care l-am detinut pana acum, si putem sustine acest lucru avand in vedere experienta acumulata cu alte modele si branduri detinute anterior. Este de asemeneao masina ce raspunde foarte bine comenzilor, cabina este confortabila, spatioasa si silentioasa ceea ce este foarte important cand operezi in medii zgomotoase pe tot parcursul zilei”

Reston Waste Management isi pregateste anul viitor a 20-a aniversare de la infiintare angajand in acelas timp o investitie de 1,5 milioane de lire pentru modernizarea flotei de utilaje.