Concasor mobil cu falci Powerscreen Premiertrak 750

Descriere

Statiile mobile de concasare cu falci Powerscreen sunt concepute pentru a oferi flexibilitate in organizarea activitatilor de exploatare in cariere, balastiere, mine si locatii de reciclare, flexibilitate manifestata atat prin multitudinea de solutii de organizare a fluxului de productie, cat si prin adaptarea la conditii de lucru specifice (ex. lipsa unei surse de alimentare cu energie electrica; lipsa autorizatiilor de constructie necesare in cazul unei statii fixe).

Gama de statii mobile de concasare cu falci Powerscreen este configurata astfel incat sa asigure o plaja larga de productivitati: intre 100 tph si 700 tph. Solutiile de fabricatie ale statiilor de concasare Powerscreen sunt concepute astfel incat sa asigure fiabilitate in exploatare si un consum redus de combustibil (ex. antrenarea falcii mobile se face in mod direct de la motorul Diesel fara intermedierea unor motoare electrice). Pentru usurinta in exploatare reglajul falcilor se face cu ajutorul unui sistem hidraulic.

In exploatarea statiilor mobile de concasare Powerscreen se pot utiliza elemente optionale ca: grilaj vibrant de presortare, banda de eliminare steril, banda magnetica pentru eliminarea deseurilor feroase, ciocan hidraulic pentru fragmentarea agabaritilor instalat pe sasiul statiei, sistem de pulverizare apa pentru a crea o perdea de apa anti-praf extrem de util in exploatarea in zonele sensibile la legislatia privind mediul inconjurator. Pe unele modele de statii mobile de concasare cu falci Powerscreen se pot utiliza ciururi de sortare si benzi de recirculare a refuzului de ciur.
Cere mai multe detalii

Despre noi

CTE Solution Utilaje Specializate are ca scop furnizarea de solutii complete pentru reciclare, salubritate si constructii. Am creat o retea de profesonisti care asigura suport si consiliere pentru a va realiza proiectele dumneavoastra, de la idee si pana la punere in functiune.

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

 

  • Location Sos. Bucuresti, Nr. 57, Ciorogarla, 077055, Jud. Ilfov, Romania
  • Phone+4.0372.150.844;  +4.0727.227.393
  •        +4.031.815.73.57
  • Emailoffice@ctesolution.ro