Statie sortare Aggresand 165

Descriere

Statiile modulare de sortare cu spalare Terex Washing Systems sunt concepute pentru a oferi flexibilitate in organizarea activitatilor de exploatare in cariere, balastiere, mine si locatii de reciclare, flexibilitate manifestata atat prin multitudinea de solutii de organizare a fluxului de productie, cat si prin adaptarea la conditii de lucru specifice (ex. lipsa autorizatiilor de constructie necesare in cazul unei statii fixe).
Gama de statii modulare de sortare cu spalare Terex este configurata astfel incat sa asigure o productivitate de pana la 250 tph.
Solutiile de fabricatie ale statiilor de sortare Terex sunt concepute astfel incat sa asigure fiabilitate in exploatare. Pentru usurinta in exploatare reglajul sitelor se face cu ajutorul unui sistem hidraulic, iar schimbarea facila a sitelor a constituit un element important in proiectarea statiilor.
Specialistii Terex aleg tipul sitelor in functie de particularitatile de exploatare: metalice, cauciuc, poliuretan; ochiuri rotunde, patrate, hexagonale etc.
Sistemul de spalare presupune bare de spalare cu duze de presiune pe toate etajele ciurului.
Sistemul modular de asamblare ofera flexibilitate ridicata in montarea-demontarea rapida a statiei.

Cere mai multe detalii

Despre noi

CTE Solution Utilaje Specializate are ca scop furnizarea de solutii complete pentru reciclare, salubritate si constructii. Am creat o retea de profesonisti care asigura suport si consiliere pentru a va realiza proiectele dumneavoastra, de la idee si pana la punere in functiune.

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

 

  • Location Sos. Bucuresti, Nr. 57, Ciorogarla, 077055, Jud. Ilfov, Romania
  • Phone+4.0372.150.844;  +4.0727.227.393
  •        +4.031.815.73.57
  • Emailoffice@ctesolution.ro