CTE Solution

Product was successfully added to your shopping cart.

Statie mobila de sortare cu spalare Terex M 2100

Vizualizare de ansamblu rapida

Statie mobila de sortare cu spalare Terex M 2100


Greutate operationala (KG) 43.500


Suprafata ciurului (mm) 6100 - 1500


Numarul de etaje ale ciurului 2/3


Propulsare Diesel/Electric

Detalii

Descriere

Statiile mobile de sortare cu spalare Terex Washing Systems sunt concepute pentru a oferi flexibilitate in organizarea activitatilor de exploatare in cariere, balastiere, mine si locatii de reciclare, flexibilitate manifestata atat prin multitudinea de solutii de organizare a fluxului de productie, cat si prin adaptarea la conditii de lucru specifice (ex. lipsa unei surse de alimentare cu energie electrica, dar si posibilitatea de utilizare a energiei electrice acolo unde este posibil prin sistemul brevetat DUAL POWER SYSTEM; lipsa autorizatiilor de constructie necesare in cazul unei statii fixe).

Gama de statii mobile de sortare cu spalare Terex seria M este configurata astfel incat sa asigure o plaja larga de productivitati: intre 50 si 250 tph. Solutiile de fabricatie ale statiilor de sortare Terex seria M sunt concepute astfel incat sa asigure fiabilitate in exploatare.

Pentru usurinta in exploatare reglajul sitelor se face cu ajutorul unui sistem hidraulic, iar schimbarea facila a sitelor a constituit un element important in proiectarea statiilor.

Specialistii Terex aleg tipul sitelor in functie de particularitatile de exploatare: metalice, cauciuc, poliuretan; ochiuri rotunde, patrate, hexagonale etc. Sistemul de spalare presupune bare de spalare cu duze de presiune pe toate etajele ciurului.

Trenul de rulare al statiilor este tip senile sau axe cu roti, cel pe axe cu roti permitand transportul statiei de sortare in regim de semiremorca tractata de un cap tractor.

Inginerii Terex au dezvoltat si un sistem combinat senile-roti care permite utilizarea rotilor pentru deplasari pe distante lungi si utilizarea senilelor pentru deplasarea in frontul de lucru.

Mai multe informatii

Actionare Diesel Hidraulica sau Diesel Electric
Productivitate maxima 250 t/h
Greutate operationala 43.500 Kg
Suprafata ciurului (mm): 6100×1500
Numarul de etaje ale ciurului 2/3