Statie sortare Powerscreen Chieftain 2100X

Descriere

Statiile mobile de sortare  Powerscreen sunt concepute pentru a oferi flexibilitate in organizarea activitatilor de exploatare in cariere, balastiere, mine si locatii de reciclare , flexibilitate manifestata atat prin multitudinea de solutii de organizare a fluxului de productie, cat si prin adaptarea la conditii de lucru specifice (ex. lipsa unei surse de alimentare cu energie electrica, dar si posibilitatea de utilizare a energiei electrice acolo unde este posibil prin sistemul brevetat Powerscreen DUAL POWER SYSTEM; lipsa autorizatiilor de constructie necesare in cazul unei statii fixe).

Gama de  statii mobile de sortare Powerscreen Chieftain  este configurata astfel incat sa asigure o plaja larga de productivitati : intre 200 tph si 700 tph. Solutiile de fabricatie ale statiilor de sortare Powerscreen Chieftain sunt concepute astfel incat sa asigure fiabilitate in exploatare ( ex. unele modele au un sistem de vibrare patentat Powerscreen – “Four Bearings”, care permite o mai buna sortare, fara contaminarea sorturilor, si o durata de viata mai mare a ciurului). Pentru usurinta in exploatare reglajul sitelor se face cu ajutorul unui sistem hidraulic, iar schimbarea facila a sitelor a constituit un element important in proiectarea statiilor. Specialistii Powerscreen aleg tipul sitelor in functie de particularitatile de exploatare: metalice, cauciuc, poliuretan; ochiuri rotunde, patrate, hexagonale etc.

Pe unele modele de  statii mobile de sortare Powerscreen Chieftain  se pot utiliza sisteme de separatoare magnetice de diferite tipuri si capacitati, ceea ce permite utilizarea statiilor de sortare model Chieftain in industria de reciclare. Trenul de rulare al statiilor este tip senile sau axe cu roti, cel pe axe cu roti permitand transportul statiei de sortare in regim de semiremorca tractata de un cap tractor. Inginerii Powerscreen au dezvoltat si un sistem combinat senile-roti care permite utilizarea rotilor pentru deplasari pe distante lungi si utilizarea senilelor pentru deplasarea in frontul de lucru.
Cere mai multe detalii

Despre noi

CTE Solution Utilaje Specializate are ca scop furnizarea de solutii complete pentru reciclare, salubritate si constructii. Am creat o retea de profesonisti care asigura suport si consiliere pentru a va realiza proiectele dumneavoastra, de la idee si pana la punere in functiune.

Citeste mai multe...

Contacteaza-ne

 

  • Location Sos. Bucuresti, Nr. 57, Ciorogarla, 077055, Jud. Ilfov, Romania
  • Phone+4.0372.150.844;  +4.0727.227.393
  •        +4.031.815.73.57
  • Emailoffice@ctesolution.ro