CTE Solution

Product was successfully added to your shopping cart.

Sararita Stratos Small

Vizualizare de ansamblu rapida

Capacitate (mc) 0.6 - 1.7


Tancuri preumectare (litri) 350 - 850


Greutate descarcat (kg) 331 - 435

Detalii

Descriere

Gama compacta de saratite demontabile STRATOS

Sistemul de constructie modulara a sararitelor demontabila Stratos din gama compacta permit configuratii variate ce pot fi adaptate individual nevoilor si vehiculelor purtatoare.

Specialistul pentru drumurile mici

Gama compacta de sararite Stratos este destinata montarii pe masini cu platforma, camionete utilitare sau vehicule cu ecartament mic. Destinatia lor sunt suprafetele relativ mici ca si, depozitele, parcarile, piste de biciclisti, alei pietonale sau cai de acces inguste din centrele vechi ale oraselor si drumurile locale. Stratos, poate fi echipat fie cu sistemul de distributie tip melc fie cu sistemul de tip banda.

Materiale de inalta calitate

In echipamentele mici de serie, cat si in gama mare seriei Stratos este adoptata aceeasi tehnologie aceeasi tehnologie. Gama compacta de sararite poate distribui nu numai materiale pentru deszapezire dar si cribluri, semenea surorilor mari poate fi comandata printr-unul din cele trei sisteme de comanda CB, CX sau CL existente in cabina operatorului. Buncarul cuprinde capacitati intre 0.6 m³ si 1.7 m³, este construit din otel inoxidabil si este vopsit in camp electrostatic. O durata de viata mare si un grad mare de protectie la coroziune sunt astfel garantate.

Tractiune puternica

Gama compacta Stratos poate fi actionata de sisteme diverse. Solutia cea mai simpla este actionarea hidraulica a vehiculului portant. In cazul in care un asemenea sistem lipseste, Schmidt ofera o alternativa eficienta prin sistemul "Rotopower", prin care rotatia axei spate este preluata si utilizata fara pierderi de putere. O alta posibilitate este sistemul clasic cu actionare pe a 5-a roata, o roata aditionala ruleaza in spatele vehiculului furnizand puterea.

Sararita compacta Stratos poate fi de asemenea actionata cu un motor auxiliar sau prin intermediul unui PTO ce permite actionarea selectiva chiar si in modul stationar.Raspandire preventiva

In cadrul unui program de degivrare preventiva folosind Stratos, Tehnologia Schmidt de preumectare economiseste folosirea materialelor folosite ceea ce se traduce nu numai prin economia materialelor respective dar si in protejarea mediului inconjurator.