CTE Solution

Product was successfully added to your shopping cart.

CTE Solution
Utilaje Specializate

CTE Solution Utilaje Specializate are ca scop furnizarea de solutii si echipamente pentru constructii, salubritate si reciclare. Gama de echipamente si solutii la cheie cuprind utilaje pentru constructii, statii de sortare, concasoare, autoutilitare pentru colectarea si transportul deseurilor, echipamente pentru curatenie stradala si deszapezire, utilaje pentru tratarea deseurilor municipale, industriale, din constructii si demolari, solutii complete pentru tratarea deseurilor (statii de sortare, statii de transfer, statii de biouscare, compostare, digestoare cu recuperare de biogaz si producere de energie, statii de tratare DEEE-uri, RDF, cauciuc).

Viziunea
noastra

Ceea ce ne face diferiti este spiritul inovativ si antreprenorial. Ne sta in putere sa devenim cei mai buni pentru ca suntem perseverenti In ceea ce credem si realizam. Visam la un mediu de lucru multicultural, uimitor, in care omul asistat de inteligenta artificiala sa ii dezvolte capabilitatile si sa lucreze in armonie cu mediul inconjurator. Atingerea obiectivelor are ca rezultat final recunoasterea internationala si satisfactia fiecaruia dintre noi. Viata este un joc de echipa in care fiecare dintre noi, client, angajat si partener conteaza.

Misiunea
noastra

Suntem o Echipa de oameni entuziasti cu valori comune, condusi de conceptul de Excelenta; construim Parteneriate de incredere pentru afaceri de succes, actionam cu Pasiune, avand Clientul in centrul preocuparilor noastre, oferindu-i consultanta si solutii optime integrate.
Reusim impreuna!

Am creat o retea de profesonisti care asigura suport si consiliere pentru a va realiza proiectele dumneavoastra, de la idee si pana la punere in functiune.

Cheile noastre spre sucess:

  • Am creat o retea nationala de consultanti tehnici si ingineri de service care sa fie in permanenta langa partenerii CTE.
  • Am ales sa folosim, in solutiile CTE, doar gama de produse si servicii de cea mai buna calitate.
  • Activitatea CTE are la baza doua valori: onestitate si integritate.
  • Am dezvoltat programe de finantare CTE, care sa vina in sprijinul tuturor partnerilor CTE, care au implementat sau vor implementa solutiile noastre.

CTE Solution Utilaje Specializate este parte a grupului de companii CTE Group din care mai fac parte:

- CTE Trailers (www.ctetrailers.ro) – distribuitor autorizat de vehicule comerciale specializate pentru transport.

- CTE Rent (www.cterent.ro) – inchiriere de echipamente pentru constructii, salubritate si reciclare.

- CTE Used (www.cte-used.ro) – vanzare de echipamente second hand.

Descarca cataloage