CTE Solution

Product was successfully added to your shopping cart.

Hidrocicloane compacte

Hidrocicloanele compacte cu sita desecatoare au 3 mari avantaje comparativ cu solutiile clasice de recuperare a nisipului (roata desecatoare sau clasor cu snec):

  • Reprezinta cea mai eficienta solutie de separare a partilor levigabile (cu dimensiunea sub 63 microni) de nisipul 0-4 mm, obtinandu-se astfel un nisip foarte curat.
  • In acelasi timp hidrociclonul este solutia de implementat in vederea eliminarii pierderilor de nisip foarte fin (63 – 150 microni) din nisipul 0-4 mm. Aceste pierderi se regasesc in foarte multe din balastierele unde se folosesc roti desecatoare sau clasoare cu snec.
  • Umiditatea nisipului produs cu hidrociclonul nu depaseste 12-14% (roata desecatoare 20-22%), cee ace face ca nisipul sa fie gata de livrare, fara a mai fi necesar timpul de desecare in stoc

Aplicatiile sunt cele de obtinere a nisipului 0-4 mm pentru productia de betoane, nisip 0-1 mm pentru productia adezivilor uscati, productia nisipului cuartos din industria sticlei, separarii minereului de fier de partile levigabile.

Hidrocicloane Compacte

   

8 Articol(e)

   

8 Articol(e)