CTE Solution

Product was successfully added to your shopping cart.

Sararita Galeox

Vizualizare de ansamblu rapida

Capacitati (mc) 4.0 - 7.0


Tancuri preumectare (litri) 1.210 - 2.200


Greutate descarcat (kg) 999 - 1.312

Detalii

Descriere

La folosirea sistemului cu banda transportoare sau a sistemului de distribuitoare, robustul Galeox reprezinta sararita perfecta pentru fiecare cerinta.

Cu un dispozitiv de imprastiere demontabil, puteti sa alegeti intre o banda transportoare cu un cost redus sau un distribuitor pentru sistemul dumneavoastra de dozare. Sistemul de transmisie prin curea asigura un nivel ridicat de acuratete a dozarii, chiar si atunci cand folositi cantitati mici de materiale abrazive. Aici, o banda transportoare in V, cu forma de banda fara sfarsit, ruleaza pe o placa de ghidare, nelasand urme de sprijinire pe container. Rola de antrenare necesita un nivel redus de intretinere. In plus, exista un dispozitiv brevetat integrat de spargere a bucatilor mari. Cealalta optiune, sistemul de distribuitoare, este actionat de un motor hidraulic.

Sistemul de distributie, care este realizat integral din otel inoxidabil, poate sa fie rabatat folosind arcuri cu gaz sub presiune. Dispozitivul de imprastiere are un jgheab deschis din otel cu reglare pe inaltime. Distribuirea asimetrica poate sa fie setata prin pivotarea capatului inferior al jgheabului. Este folosit un disc de imprastiere masurand Ø 490 mm care obtine imprastiere a 3 - 10 m (material uscat sau pre-umezit). Latimea de imprastiere relevanta depinde de material si de circumstante.