CTE Solution

Product was successfully added to your shopping cart.

Sararita Syntos

Vizualizare de ansamblu rapida

Capacitate (mc) 0.8 - 1.5


Tancuri preumectare (litri) 400 - 625

Detalii

Descriere

Syntos: simplitatea esentiala pentru cei care doresc sa obtina nivelul maxim de economice!

Exceptionala de rezistenta sararita Syntos este un produs de prima clasa care este la fel de robust in toate privintele ca modelele din metal. Polietilena nu numai ca nu se corodeaza, dar este considerata mai ieftina pe toata durata de viata a dispozitivului.

Ca si celelalte sararite ale noastre, Syntos ofera un nivel ridicat de acuratete a dozarii si un model de dispersare egal. Gama este potrivita pentru montarea pe platforme de incarcare, camionete sau vehicule utilitare inguste cu senile, precum si pentru vehiculele de tractare (vehicule mici, tractoare, autovehicule cu tractiune integrala). Actionarea este asigurata de sistemul hidraulic al vehiculului, "žRotopower"de la Schmidt sau un motor pe benzina.

Syntos nu numai ca este realizat din polietilena: este si "žperfect format"

Principala piesa care este realizata din polietilena este containerul usor de curatat; jgheabul si discul de dispersare sunt realizate din otel inoxidabil. Impreuna, aceasta combinatie de materiale ofera o protectie perfecta impotriva coroziunii. Sararita Syntos foloseste ca baza componentele noastre Stratos incercate si testate, dar este caracterizat prin geometria imbunatatita si un centru jos de greutate. La aceasta contribuie si rezervorul de saramura integrat tot in container.

Operarea se realizeaza prin controlul EC asociat vitezei de rulate care este foarte ergonomic gratie butoanelor usor de actionat, barele cu actionare prin clic si butoanele de apasare. Oferim de asemenea un control EP digital asociat vitezei de rulate cu un afisaj mare si vizibil sau un control ES cu un ecran senzitiv color de 7". In plus, pot sa fie integrate sistemele ThermoLogic si AutoLogic, precum si sistemul nostru inovator de colectare a datelor despre imprastiere.

Echipamentul de baza de pe sararitele noastre de imprastiat demontabile si remorcabile

Ambele sararite din polietilena usor de curatat au un design jos al containerului. Un opritor de siguranta automat este activat la rabatarea discului de imprastiere. Cadrul de montare sunt sablate si acoperite cu pudra pentru protectia impotriva coroziunii. Compartimentul ce poate fi incuiat are un capac si este protejat impotriva apei pulverizate. Constructia tip sandvis a unitatii hidraulice elimina tevile nepractice. Sararitele Syntos demontabile sunt disponibile cu dimensiuni ale containerelor de 0,8 m3 - 1,5 m3. Sararitele remorcate sunt disponibile cu modelele de 0,8 m3 si 1,1 m3.

Masina Syntos dozeaza simplu si sistematic.

In cazul sararitelor demontabile, puteti sa alegeti intre banda transportoare si sistemele de distribuitoare; in cazul sararitelor remorcate, dozarea are loc numai prin intermediul benzii transportoare. Sistemul tip caseta al benzii de transport asigura un nivel ridicat de acuratete a dozarii cu un consum redus al materialului de imprastiat. Aici, o banda transportoare in V, cu profil de banda fara sfarsit ruleaza pe o placa de ghidare, nelasand urme de sprijinire pe container. Rola de antrenare necesita un nivel redus de intretinere. In plus, exista un dispozitiv brevetat integrat de spargere a bucatilor mari. Cealalta optiune, sistemul de distribuitoare este disponibil pentru pana la 1,5 m³ si este actionat de un motor hidraulic.

Integrate in ambele masini de imprastiat: echipamentul de pre-umezire a sarii

Masina de imprastiat este echipata cu un rezervor de saramura integrat cu un indicator al nivelului de lichid. La trecerea la saramura (FS 30), materialul uscat este automat redus. In partea din spate este disponibil un racord Storz C pentru umplerea si golirea rezervorului de saramura. Pompa de saramura (pompa cu roti dintate de 100 l/min) cu protectie impotriva mersului in gol lucreaza la o turatie redusa

Video