CTE Solution

Product was successfully added to your shopping cart.

Tocatoare fixe pentru deseuri electrice si electronice

TOCATOARE FIXE PENTRU DESEURI ELECTRICE SI ELECTRONICE

Rotor-Shredder BHS, model RS

Este folosit in industria reciclarii pentru maruntirea, separarea si izolarea diverselor materiale reciclabile, cum ar fi: frigidere, masini de spalat, echipamente electronice, cabluri electrice, resturi obtinute dupa taierea autoturismelor de catre schreddere, zgura, cauciucuri, sticla, cenusa rezultata de la incineratoarele industriale, deseuri municipale, etc,
Este prevazut cu un rotor vertical si pereti dubli: la interior pereti cu fante avand diverite dimensiuni si care fac ca doar materialele care au ajuns la o anumita dimensiune de maruntire sa treaca prin acestea si sa cada pe banda de preluare. La exterior carcasa intregului rotorschredder. Se urilizeaza in etapa primara de tocare. Acest sistem este Patentat BHS.

RotorSchredder BHS ModelCamera de maruntire (diametru)Camera de maruntire (inaltime)Gura de alimentarePutere motorMasa
RS 2018 Ø 2000 1800 mm 600 x 1200 mm
900 x 1200 mm
100-400 kwh 30.600 kg
RS 3218 Ø 3200 1800 mm 1500 x 1500 mm 110-400 kwh 42.500 kg

Moara de impact cu rotor vertical BHS, model RPMV

In industria reciclarii, moara cu impact BHS, model RPMV, este solutia recunoscuta pentru separarea selectiva a materialelor tocate (exemplu: separare cablu metalic de izolatia din plastic), respectiv pentru producerea formei sferice a materialelor de iesire, care devin astfel mult mai usor de separat de materialele plastice care au aceeasi dimensiune.
Este utilizat pentru recuperarea de materiale valoroase, care anterior au fost considerate prea fine pentru a putea fi recuperate si implicit foarte dificil de procesat, cum ar fi cablurile electrice izolate sau placile electronice din componenta diferitelor aparate electrice si electronice, (telefoane mobile, calculatoare, etc). Se utilizeaza de cele mai multe ori ca ultima etapa a procesarii, inaintea sortarii si separarii.

VIDEO

Formular de contact

* Camp Obligatoriu