CTE Solution

Product was successfully added to your shopping cart.

SORTARE-CONCASARE

UTILAJE PENTRU SORTARE - CONCASOARE

Venim in intampinarea nevoilor partenerilor nostri pentru a oferi solutii personalizate potrivite fiecarei aplicatii incepand de la idee pana la punerea in functiune. Analizam cerinta si oferim consultanta in stabilirea solutiei tehnice potrivite, proiectam fluxul si dispunerea echipamentelor, montam si punem in functiune utilajele, asiguram suport tehnic, mentenata si piese de schimb.

Gratie tehnologiei producatorilor oferim utilaje performante cu un consum redus de carburant de aproximativ 30% in actionarea conventionala (diesel-hidraulic), 50% prin actionarea diesel-electric si 70% prin conectare electrica la retea. Asiguram astfel cel mai mic cost posibil pe tona de produs finit.

Tehnologia Hybrid si Electric Plug-in (care ofera posibilitatea de a alimenta unul sau mai multe echipamente din flux de la un singur generator) asigura in aceleasi conditii de performanta ca si sistemul diesel-hidraulic dar cu costuri de mentenanta si exploatare considerabil mai mici.

Gama de echipamente cuprinde statii de sortare si concasoare mobile, semimobile/modulare, portabile si stationare pentru aplicatii de cariera, reciclare materiale din constructii si demolari, sortare si spalare agregate, recuperare nisip, managementul apei.

Performanta în fiecare detaliu

Din anul 1988 Keestrack proiecteaza si produce utilaje mobile de sortare si concasare, întregul proces de productie fiind realizat în propriile fabricii. Calitatea pieselor si echipamentelor, tehnologiile originale incluse, flexibilitatea în utilizare a fiecarui utilaj si asisten?a tehnica asigurata pe întreaga perioada de utilizare reprezinta atuurile Keestrack.

Simplu de lucrat, usor de întretinut si foarte rentabile - solutiile tehnologice originale Keestrack reprezinta standardul în industrie!

Keestrack produce o gama extinsa de:

 • echipamente de sortare mobile,
 • concasoare mobile cu impact,
 • concasoare mobile cu falci,
 • concasoare mobile cu con,
 • benzi transportoare mobile.

Scopul Keestrack este de a produce utilaje simplu de utilizat, usor de întretinut si care sa permita înlocuirea rapida a pieselor de schimb si materialelor de uzura. Designul lor este special realizat pentru a oferi utilizatorului o productivitata înalta, siguranta si usurinta în utilizare. Keestrack foloseste tehnologia pentru a avea cele mai mici costuri posibile pentru tona de material produsa.

Orice tip de actionare reduce costurile de utilizare Toate utilajele produse de Keestrack pot fi astfel configurate încât sa se potriveasca perfect santierului dumneavoastra. Deoarece cheltuielile cu combustibilul si energia au un efect din ce în ce mai mare asupra costurilor operationale, Keestrack ofera în prezent diferite sisteme de propulsie. Sistemele clasice cu motor diesel sunt acum mai putin poluante si mai economice ca niciodata:

 • Tehnologia de detectare a sarcinii ce permite utilizarea motorului numai la puterea nominala ceruta de fiecare aplicatie reduce semnificativ consumul orar de combustibil,
 • Motoarele cu nivel foarte redus de emisii poluante lucreaza în combinatie cu pompele hidraulice load sensing, ceea ce reduce si mai mult impactul lor asupra mediului,
 • Sistemul hidraulic cu senzor de sarcina economiseste între 4 si 6 l de motorina pe ora. Sistemele alternative cu actionare integral electrica, hibrid si plug-in sunt integrate de obicei pe utilaje cu motor diesel/electric ce pot functiona:
 • Autonom, cu ajutorul unui generator alimentat diesel (grup electrogen),
 • Prin conectarea la reteaua electrica,
 • Prin conectarea la un generator extern.

Randamentul de lucru este identic cu cel al utilajelor care sunt actionate numai cu motor diesel, costurile de întretinere si operare fiind considerabil mai mici.