CTE Solution

Product was successfully added to your shopping cart.

SOLUȚIE MUNICIPALĂ. SUPRASTRUCTURĂ GUNOIERĂ 16 MC CU ȘASIU RENAULT ÎN TEHNOLOGIE RF-ID

Necesitate

Modalitatea de gestiune a serviciilor de utilități publice se stabilește în baza unui studiu de oportunitate, în funcție de natura și starea serviciului, de necesitatea asigurării celui mai bun raport preț/calitate, de interesele actuale și de perspectivă ale unităților administrativ-teritoriale, precum și de mărimea și complexitatea sistemelor de utilități publice. Plecând de la necesitatea administrațiilor municipale și transpunând resursele informaționale ale unor legături strânse și de lungă durată cu partenerii noștri, am creat soluția rapidă, extrem de facilă și foarte bine echilibrată din punct de vedere calitate-preț.

Soluție colectare deșeuri

Pentru a vă ajuta să faceți cea mai bună alegere în gestionarea deșeurilor, am dezvoltat soluția informațională într-o aplicație practică, echipând astfel șasiul Renault de 18t cu o suprastructură gunoieră de 16 mc, capabilă de colectarea deșeurilor din centrele orașelor, zonele suburbane sau industriale. Soluția a fost special concepută pentru aceasta sarcină, combinând astfel o sarcină utilă ridicată cu o manevrabilitate excelentă, o vizibilitate deosebită și capacitate mare de încărcare. Ca plus în elaborarea soluției, scoatem în evidență câteva facilități extrem de importante, ca: simplitatea operațională, mentenanța și costuri operaționale extrem de scăzute și potrivite fiecărui buget administrativ în parte.

Echipare competitivă

Suprastructura colectoare cu podea și pereți laterali confecționați din oțel special cu rezistență mare la uzură și încărcare prin spate, cuvă de încărcare de capacitate mare (1,5 m³), rată de compactare variabilă, 3:1-6:1 în funcție de deșeul compactat și compactarea prin translație sunt doar câteva din elementele competitive și extrem de necesare pentru o colectare conform standardelor în vigoare la nivel de municipalitate.

Prin ce ne diferențiem în piață?

Sistemul de cântărire recipienți dinamic și static, cu identificare RF-ID on board destinat managementului deșeurilor este montat pe liftul gunoierei – sistemul dinamic sau între șasiul autogunoierei și suprastructura, adăugând astfel un plus de valoare procesului de colectare, printr-o cântărire precisă și rapidă direct de la panoul de comandă din cabina șoferului. Acesta este special conceput pentru recunoașterea pubelelor cu sistem de tip transponder (doar citire) inițializate cu un cod unic. Operația de citire se face cu ajutorul UHF transponder și este dotată cu un senzor acustic și indicator de culoare. Sistemul interzice citirea transponderelor care nu aparțin codurilor clienților, interzice citirile multiple, chiar accidentale ale aceluiași transponder; repetările putând fi astfel efectuate doar dacă sunt solicitate de operator prin inserarea unei cauze bine definite. Sistemul înregistrează datele de citire pe un card flash intern capabil să stocheze 100.000 de citiri, iar datele sistemului de identificare și datele GPS sunt combinate pe un singur șir încărcat de sistemul GPS care îl trimite către server.

Sistemul de cântărire dinamic care permite aplicarea sistemului «plătești cât arunci» se montează pe lift, între mecanismul de ridicare și mecanismul de prindere al containerului. Acesta măsoară greutatea containerului înainte și după golire, deducând greutatea netă descărcată în autogunoieră. Calculatorul instalat la bordul autogunoierei actualizează automat lista de cântăriri cu datele containerului, greutatea acestuia, greutatea totală colectată, traseul efectuat, etc.

Echipa CTE Solution înțelege să vină în întâmpinarea cererilor din piața românească cu un stoc permanent de gunoiere de 7-16 m3, autospeciale hook-lift și skip-loader, remorci pentru transport containere sau cu disponibilitatea de producție a unor soluții personalizate după dorința clienților.