CTE Solution

Product was successfully added to your shopping cart.

Statii de reciclare deseuri din constructii si demolari

Reciclare deseuri din constructii si demolari

Fiind un domeniu de pionierat in tara noastra, experienta furnizorilor externi, este relevanta si pentru solutiile optime.

Deșeurile de construcții si demolari (C&D) sunt deseuri generate in timpul constructiei, renovarii si demolarii cladirilor, drumurilor, podurilor si a diverselor obiective civile, fluxul de deșeuri continand un procent ridicat de caramizi, beton, lemn si alte materiale reutilizabile.

Reciclarea deseurilor din constructii si demolari devine pe zi ce trece o adevarata industrie, cu venituri anuale directe semnificative, scaderea efectiva a cantitattilor de deseuri depuse la groapa de gunoi, reducerea gazelor cu efect de sera, recuperarea materialelor reciclabile si nu in ultimul rand noi locuri de munca.

Datorita solutiilor de proiectare care nu admit compromisuri, si a posibilitatilor de procentul de recuper-are al materialelor reutilizabile este mult mai mare.

Prin proiectarea si ingineria de exceptie se asigura performante optime instalatiilor, flexibilitate si siguranta in operare, costuri reduce prin optimizarea fluxurilor si, prin modularitate, flexibilitatea de a aduce imbunatatiri in timp, in conformitate cu ultimele evolutii ale industriei si pietei.

Solutiile mobile de exploatare oferite de Kiverco si echipamentele similare de la Westeria, destinate sortarii si separarii fractiilor intrate in proces asigura cu succes finalitatea operatiunilor.

In esenta totul se rezuma la avantaje:
Productie mare – randamente financiare rapide
Produse selectate – pret bun pentru valorificare
Redirecționarea deseurilor de la depunere – reducerea costurilor pentru depozitare
Reducerea costurilor de operare – cresterea profiturilor

Contacteaza-ne acum

* Camp Obligatoriu