CTE Solution

Product was successfully added to your shopping cart.

Statii de sortare deseuri. RDF

RDF. SISTEME INTEGRATE DE PRODUCERE COMBULSTIBILI ALTERNATIVI

Impreuna cu echipa noastra de ingineri proiectati putem sa dezvoltam proiecte care integreaza cele mai noi tehnologii de tratare a deseurilor municipale pnetru producerea de combustibili alternativi si nu numai. In cele din urmare ne referim la solutia completa de alimentare a fabricilor de ciment cu SRF/RDF.

Solutii existente:

1. Tratare mecanica a deseurilor municipale pentru a sorta in final fractia cu putere calorica mare, cu putine impuritati solide si metalice in vedere arderii in fabricile de ciment. Aceasta tehnologie presupune echipamente de sortare si selectare a deseurilor si daca este cazul, in functie de solicitari, tocatoare sau granulatoare.

2. Tratare biologica a deseurilor municipale printr-o sortare initiala, bio uscare si apoi sortare finala pentru a produce combustili alternativi de inalta calitate. Aceasta tehnologie presupune echipamente de sortare, un bio reactor pentru bio stabilizarea deseurilor si uscarea acestora si o linie completa de refinare finala care include toata gama de echipamente de sortare si selectare.

3. Solutia completa de descarcare a SRF/RDF-ului din semiremorcile de tip “walking floor” si alimentarea cu combustibili alternativi a fabricilor de ciment direct la arzator. Poate fi dotat cu sistem anti-incendiu si sistem de desprafuire.

Contacteaza-ne acum

* Camp Obligatoriu