CTE Solution

Product was successfully added to your shopping cart.

SERVICE. PIESE DE SCHIMB

  • Sunt proiectate si realizate special pentru fiecare model, in scopul asigurarii unor performante de varf.
  • Sunt testate in conditii extreme, pentru a intruni conditiile de exploatare cerute.
  • Sunt insotite de garantie.
  • Constituie calea sigura pentru a evita timpii morti ai masinii si pentru ca echipamentul sa atinga o fiabilitate operationala de varf.
  • Sunt garantate ca fiind realizate cu ultima tehnologie in materie.
  • Sunt identice cu cele montate pe linia de montaj a echipamentului.
  • Reprezinta o investitie, pentru a mentine ridicata valoarea echipamentului, caruia ii sunt destinate.
  • Piesele neoriginale, cu origine incerta, montate pe echipamentul Dumneavoastra, pot cauza uzuri premature si/sau distrugerea altor componente, cu toate implicatiile aferente.
  • Piesele originale continua sa mentina un grad ridicat de siguranta a echipamentului.
  • Vor fi livrate de noi la orice adresa convenabila Dumneavoastra.

Asiguram furnizarea de piese de schimb originale, din depozitul propriu sau din depozitele furnizorilor nostri, intr-un interval de 24h, cu livrare gratuita in oricare locatie de pe teritoriul Romaniei.

Asiguram furnizarea de filtre originale la preturi aftermarket. Filtrele sunt prima bariera de aparare a motoarelor termice si a sistemelor hidraulice, cele originale garantand productivitatea si fiabilitatea echipamentului. Folosirea filtrelor originale inseamna prevenirea uzurilor premature si un cost scazut de intretinere. Un filtru original de ulei, combinat cu un ulei de calitate, avand un standard corespunzator, asigura intervale extinse de service pentru motorare, de pana la 500 de ore.

Asiguram furnizarea de piese de schimb originale (perii laterale si tamburi, elemente de uzura lame si freze de zapada, sezori, hidromotoare, electrovalve, distribuitoare si pompe hidraulice, circuite hidraulice de antrenare sararite si lame de zapada, covoare de banda pentru sararite) din depozitul propriu sau din depozitele furnizorilor nostri, intr-un interval de 24h, cu livrare gratuita in oricare locatie de pe teritoriul Romaniei.

Asiguram montajul suprastructurilor de colectare deseuri, mecanismelor hidraulice pentru manipulare containere tip abroll si absetz si a echipamentelor de intretinere drumuri pe timp de iarna (lame si freze de zapada, sararite) pentru orice tip de sasiu.

Prin reteaua nationala de ingineri de service, monitorizam activ toate echipamentele aflate in operarea partenerilor CTE SOLUTION. Venim in sprijinul Dumneavoastra cu suport complet si eficient, atat pentru echipamentele livrate ca urmare a solutiilor furnizate de CTE SOLUTION, cat si pentru alte branduri
Pentru uleiurile de calitate, furnizate de CTE SOLUTION, am negociat cu furnizorii nostri, pentru Dumneavoastra, analize gratuite de mostre de ulei. Prelevam periodic probe de ulei, la intervalele recomandate de producatori, sa stim in orice moment care este starea echipamentului Dumneavoastra.
Pentru o utilizare indelungata, in bune conditii, a oricarui echipament, fiecare producator recomanda efectuarea operatiilor de intretinere zilnica si respectarea intervalelor de revizii, conform instructiunilor detaliate din manualul de utilizare si intretinere, care se livreaza impreuna cu echipamentul. In acest fel se vor diminua stationarile neplanificate. Pentru echipamentele aflate in perioada de garantie, pentru a beneficia de garantia producatorului, este obligatorie respectarea intretinerii conform manualului de operare si intretinere. Intervalele de intretinere pot varia, in functie de modelul echipamentului, de aplicatie si de echipare
Efectuam diagnosticari si reparatii ale motoarelor, produse de cele mai cunoscute branduri din lume, conform specificatiilor si standardelor producatorilor. Va informam prompt si transparent asupra cauzelor defectiunilor, furnizandu-va si solutii de remediere/reparatie, la un cost competitiv. Utilizam filtre si piese originale si ne diferentiem, fata de competitie, prin competenta, experienta, seriozitate, comunicare si preturi adaptate pietei din Romania.
Stim ca orice ora de stationare neprevazuta inseamna pierderi de productie, ca urmare, intervenim pentru diagnosticari si reparatii, cu echipele de service mobil, oriunde este localizat echipamentul Dumneavoastra. Va punem la dispozitie experienta noastra de ani in domeniu, pentru a va furniza cele mai bune solutii la problemele care pot sa apara in exploatare.

Va informam prompt asupra datei de interventie si estimam costul interventiei. Cand incheiem un contract de service, ne angajam sa intervenim pentru diagnosticare sau reparatie in 24-48 ore, atat pentru masini cat si pentru motoarele termice ale acestora. Personalul nostru de service dispune de experienta, cunostintele si aparatura necesare pentru un suport profesionist. In plus, suntem in contact permanent cu help desk-urile producatorilor, beneficiind direct de experienta acestora, pentru Dumneavoastra.
Politica CTE SOLUTION este ca personalul nostru de service sa fie instruit periodic la producatori, pentru a fi permanent la curent cu modelele, noutatile si particularitatile echipamentelor servisate. Aceasta pentru ca noi sa putem oferi un suport adecvat partenerilor nostri, care au ales solutiile propuse de noi, materializate in utilaje, echipamente si instalatii produse de furnizorii nostri.

De asemenea, asiguram training de specialitate pentru operatorii echipamentelor, pentru ca acestea sa fie utilizate corect, eficient si in siguranta, pentru cunoasterea si efectuarea reglajelor necesare, dar si pentru ca verificarile si operatiile de intretinere zilnica, sa fie efectuate intr-un mod corect.

Contacteaza-ne acum

* Camp Obligatoriu