CTE Solution

Product was successfully added to your shopping cart.

SERVICE. PIESE DE SCHIMB

Prin reteaua nationala de ingineri de service, monitorizam activ toate echipamentele aflate in operarea partenerilor CTE SOLUTION. Venim in sprijinul dumneavoastra cu suport complet si eficient, atat pentru echipamentele livrate ca urmare a solutiilor furnizate de CTE SOLUTION, cat si pentru alte branduri.

Imagine 2 Imagine 3 Imagine 4
Imagine mare

PIESE DE SCHIMB

Asiguram furnizarea de piese de schimb originale, din depozitul propriu sau din depozitele furnizorilor, intr-un interval de 24h, cu livrare gratuita in oricare locatie de pe teritoriul Romaniei.

TRAINING

Politica CTE SOLUTION este ca personalul nostru de service sa fie instruit periodic la producatori, pentru a fi permanent la curent cu modelele, noutatile si particularitatile echipamentelor servisate. Aceasta pentru ca noi sa putem oferi un suport adecvat partenerilor nostri, care au ales solutiile propuse de noi, materializate in utilaje, echipamente si instalatii produse de furnizorii nostri. De asemenea, asiguram training de specialitate pentru operatorii echipamentelor, pentru ca acestea sa fie utilizate corect, eficient si in siguranta, pentru cunoasterea si efectuarea reglajelor necesare, dar si pentru ca verificarile si operatiile de intretinere zilnica sa fie efectuate intr-un mod corect.

DIAGNOSTICARI SI REPARATII MOTOARE

Efectuam diagnosticari si reparatii ale motoarelor, produse de cele mai cunoscute branduri din lume, conform specificatiilor si standardelor producatorilor. Va informam prompt si transparent asupra cauzelor defectiunilor, furnizandu-va si solutii de remediere/reparatie, la un cost competitiv. Utilizam filtre si piese originale si ne diferentiem de competitie prin competenta, experienta, seriozitate, comunicare si preturi adaptate pietei din Romania.

INTRETINERE PERIODICA

Pentru o utilizare indelungata, in bune conditii, a oricarui echipament, fiecare producator recomanda efectuarea operatiilor de intretinere zilnica si respectarea intervalelor de revizii, conform instructiunilor detaliate din manualul de utilizare si intretinere, care se livreaza impreuna cu echipamentul. In acest fel se vor diminua stationarile neplanificate. Pentru echipamentele aflate in perioada de garantie, pentru a beneficia de garantia producatorului, este obligatorie respectarea intretinerii conform manualului de operare si intretinere. Intervalele de intretinere pot varia, in functie de modelul echipamentului, de aplicatie si de echipare.

DIAGNOSTICARI SI REPARATII UTILAJE

Stim ca orice ora de stationare neprevazuta inseamna pierderi de productie. Ca urmare, intervenim pentru diagnosticari si reparatii, cu echipele de service mobil, oriunde este localizat echipamentul dumneavoastra. Va punem la dispozitie experienta noastra de ani in domeniu pentru a va furniza cele mai bune solutii la problemele care pot sa apara in exploatare. Va informam prompt asupra datei de interventie si estimam costul interventiei. Cand incheiem un contract de service, ne angajam sa intervenim pentru diagnosticare sau reparatie in 24- 48 de ore, atat pentru masini cat si pentru motoarele termice ale acestora. Personalul nostru de service dispune de experienta, cunostintele si aparatura necesare pentru un suport profesionist. In plus, suntem in contact permanent cu help desk-urile producatorilor, beneficiind direct de experienta acestora, pentru dumneavoastra.

ANALIZE DE ULEI

Pentru uleiurile de calitate, furnizate de CTE SOLUTION, am negociat cu furnizorii nostri, pentru dumneavoastra, analize gratuite de mostre de ulei. Prelevam periodic probe de ulei, la intervalele recomandate de producatori, sa stim in orice moment care este starea echipamentului dumneavoastra.

Contacteaza-ne acum

* Camp Obligatoriu