CTE Solution

Product was successfully added to your shopping cart.

Tunuri Pulverizatoare / Antipraf

SISTEME IMPRASTIERE SOLUTIE LICHIDA CU TUN DE PULVERIZARE

Aceste solutii pot fi eficiente in eliminarea prafului si protejarea personalului din santierele de constructii, reciclare, demolari. Pot fi folosite si in depozitele de lemn, depozitele de deseuri, porturi. Totodata ele pot fi folosite in comunitati pentru dezinfectie / decontaminere in zonele publice folosind solutii cu perhidrol (peroxid de hidrogen).

Echipamentele pot fi achizitionate independent, tunuri antipraf, sau ca si siteme complete, pe trailer, sanie, cadru abroll, si pot fi echipate cu bazin de apa, generator si alte optionale necasare in site.

De ce sa folosesti tunuri antipraf fata de sistemele traditionale:

  • Consum de apa redus
  • Eliminarea noroiului din santier
  • Reducerea costurilor cu personalul / Mai putin personal implicat
  • Santierul devine mai sanatos si vara mult mai racoros
  • Costuri operationale reduse

Tunurile pulverizatoare pot fi pe supot sau pe trailer, au distante de aruncare intre 0 si 150 m, au sistem de pulverizare uni sau multi coronar cu duze de otel inox, care permite reglarea cantitatii de apa necesare pentru a controla si reduce praful si mirosurile, au debi de apa si unghi de rotatie variabil si sunt compatibile cu un soft centralizat de administrare. Toate modele au o constructie robusta, cu ventilatoare din otel si aluminiu, rezistente la praf si sfaramaturi.

Solutii complete pentru cei care vor o sistem complet. Astfel impreuna cu partenerii nostri putem sa proiectam si sa livram un sistem complet de reducere a prafului si a mirosurilor, sisteme care includ: statii de pompare, linii electrice si hidraulice, linii de transmitere date, echipamente.

Cum functioneaza tunurile pulverizatoare?

Prin urmare, scopul este de a crea un filtru eficient și să dureze cât mai mult timp. Primul punct este să obțineți picături de apă de dimensiuni adecvate, într-adevăr mai bine să spunem pentru a reduce apa la o stare de vapori practic suspendată; cu dimensiunile corespunzătoare ale duzelor se ating dimensiunile picăturilor, de asemenea, mai mici de 80 um (ceața în natură este constituită din picături de diametru cuprinse între 10 și 50 µm, ploaia are dimensiuni mai mari de 1 mm, până la 7 mm în cazul picăturilor foarte mari) pentru a maximiza efectul fenomenelor de ploaie și spălare, fiind, așa cum s-a spus anterior, cel mai eficient în capacitatea de îndepărtare a particulelor din atmosferă. Al doilea este crearea unei zone controlate și care are apa în suspensie în forma descrisă mai sus, care captează praful și transportul la sol fără a crea piscine de noroi și extins pentru a prelungi efectul câteva zeci de minute chiar și după Oprirea sistemului cu efect imediat asupra reducerii consumului de energie și apă. Prezența unor picături atât de mici în zonă determină, de asemenea, un confort mai bun pentru lucrători, în cazul în care temperaturile exterioare sunt deosebit de ridicate. Acest sistem se realizează cu ușurință prin crearea unui tun pe care îl vom numi „ceață” capabil să atomizeze apa și să transfere apa la o distanță considerabilă de punctul de emisie.

Contacteaza-ne acum

* Camp Obligatoriu