CTE Solution

Product was successfully added to your shopping cart.

Lama de zapada CPL (otel, mono)

Vizualizare de ansamblu rapida

Latime (mm) 1800 - 2400


Latime activa (inclinat 30°) (mm) 1530 - 2035

Detalii

Descriere

CPL18 CPL21 CPL24
Inaltime plug (mm) 820 820 820
Lungimea lamei (mm) 1,800 2,100 2,400
Latime activa (inclinat 30°) (mm) 1,530 1,780 2,035
Numar segenti cutit-raclor 2 2 2
Greutate proprie (kg) 290 340 390

Pluguri de zapada CPL cu arcuri si o singura lama

Plugurile de zapada cu o singura lama din seria CPL cu sistem de anulare CP incercat si testat, sunt adecvate pentru montarea pe vehicule utilitare inguste cu senile. Datorita rezistentei ridicate la torsiune asigurate de costructia robusta a carcasei acestora, plugurile de zapada CPL sunt bine echipate pentru curatarea agresiva a zapezii cazute in mari cantitati.

Sistemul de pluguri de zapada CPL

Lama de zapada CPL este de obicei implementat in zone municipale, precum centrul oraselor si parcari, dar poate sa fie folosit si in depouri sau curtile companiilor. Gratie designului sau, este cel mai potrivit pentru montarea pe camionete, patru ori patru sau autoincarcatoare cu furca.

Curatarea zapezii pe orice vreme

CPL se adapteaza suprafetei carosabile indiferent care sunt conditiile operationale. Acest lucru este posibil datorita sistemului de anulare automata al Lamaui care este pastrat sub tensiune de seturile de arcuri, facand posibila curatarea mai agresiva a zapezii. Partea elastica cu marginea ascutita este trasa inapoi numai dupa coliziunea cu un obstacol, dar lama Lamaui in sine nu isi modifica pozitia si astfel nu este deteriorata. Dupa ce obstacolul de la sol a fost depasit, partea elastica revine la locul sau ca rezultat al presiunii arcurilor.

Evacuarea optima a zapezii

Unghiul de actiune al CPL la stanga sau la dreapta este reglabil continuu. Lama cu arc poate astfel sa fie ajustat precis si, mai presus de orice, fara dificultate de operator in functie de nevoile de implementare ale locului sau scopului pentru care este folosit. Este potrivit pentru curatarea oricarui tip de zapada si pentru implementarea la altitudini medii. Curbura lamei duce la o capacitate de evacuare a zapezii care face fata cu usurinta chiar si cantitatilor mai mari de zapada. CPL poate sa fie implementat cu o margine ascutita din otel sau cauciuc. Mecanismul sau de ridicare in trei puncte face posibila schimbarea echipamentului in cateva minute, ceea ce faciliteaza o implementare flexibila a flotei de vehicule.