CTE Solution

Product was successfully added to your shopping cart.

UNTHA, BRANDUL TĂU DE ÎNCREDERE!

De ce UNTHA?

Pentru că avem experiența și abilitățile necesare. Tehnologia de mărunțire/tocare UNTHA, cu sediul în Kuchl, lângă Salzburg, Austria, reprezintă 50 de ani de fiabilitate atunci când vine vorba de tehnologia de mărunțire. Încă de la înființarea companiei în 1970, am dezvoltat sisteme personalizate de mărunțire pe care vă puteți baza într-o gamă largă de aplicații, de la reciclarea materialelor la prelucrarea lemnului rezidual și reprocesarea deșeului, pentru a produce combustibili alternativi. Cu o rețea globală de vânzări în mai mult de 40 de țări pe întreg continentul, suntem printre cei mai importanți producători dintr-o industrie în creștere, orientată spre viitor. Cu clasa XR, UNTHA stabilește noi standarde, impunându-se astfel ca pionier în mărunțirea deșeurilor într-un singur pas.

SOLUȚII COMPETENTE PENTRU MĂRUNȚIREA UNEI GAME DE MATERIALE


Cu gama ta de deșeuri materiale, ai la dispoziție resurse prețioase. Fie că este vorba de deșeuri de lemn, deseuri voluminoase sau comerciale, deșeuri din plastic sau alte fluxuri de materiale, XR mobil-e este o soluție eficientă din punct de vedere energetic pentru mărunțirea monofazată, oferindu- vă cel mai înalt nivel de flexibilitate atunci când vine vorba de materialul de intrare, dimensiunea fracțiilor și mobilitatea. O soluție perfectă din punct de vedere economic, în special pentru firmele de dimensiuni mici și medii de eliminare a deșeurilor!

Scopul prelucrării diferitelor materiale într-un mod eficient este de a le utiliza pentru o prelucrare ulterioară. Deșeurile de materiale foarte diferite necesită, în special, soluții individuale. Unitățile noastre de mărunțire fiabile sunt configurate pentru aplicațiile dumneavostră specifice, garantând astfel un maxim de variabilitate și individualitate.

BENEFICII

 • flexibilitate maximă în privința materialului de intrare, dimensiunea fracției și mobilitatea
 • prelucrare într-o singură etapă a diferitelor tipuri de materiale cu debite mari
 • ruperea perfectă a materialelor
 • sistem de descărcare înainte pentru materiile străine cu eliminarea celor ce nu se pot mărunți
 • dimensiunea definită a fracției, omogenă
 • sistem de tăiere care rulează lent
 • nivel de zgomot și emisii de praf reduse (nivel zgomot <80 dBA) foarte ușor de utilizat și întreținut
 • reducerea costurilor cu energia de până la 75% datorită UNTHA Eco Power Drive
 • disponibil în versiunea staționară și mobilă
 • instrument de monitorizare status UNTHA GENIUS pentru productivitate maximă BENEFICII

Livrăm ceea ce promitem

De la înființarea noastră în 1970, ne-am urmat promisiunea de a fi „brandul de încredere”, care se aplică fiecărui produs și serviciu pe care UNTHA îl oferă.

Lucrăm din greu pentru a ne depăși în mod constant concurenții și pentru a le oferi clienților încrederea că, prin alegerea UNTHA, au luat cea mai bună decizie pentru afacerea lor.

Ce materiale putem procesa?

Indiferent de tipul de materiale procesate în business-ul dvs., avem soluția potrivită pentru a vă ajuta cu o mărunțire eficientă a unei game largi de materiale.

Seria XR vă ajută să profitați la maxim de materialul dvs.

Clasa XR este potrivită în special pentru mărunțirea într-un singur pas a unei game de materiale. Costurile minime de operare combinate cu performanțe fac din tocătoarele din seria XR parteneri puternici pentru mărunțirea diferitelor materiale. Procesul de mărunțire monofazat face ca aceste unități să fie deosebit de eficiente și economice în operare. În special pentru firmele mici și mijlocii de eliminare a deșeurilor, acesta este un singur pas, soluție flexibilă și universală de mărunțire, ideală pentru prelucrarea unei game largi de fluxuri de materiale diferite. Versiunea mobilă XR mobil-e poate fi utilizată în diferite locații, oriunde este nevoie. Flexibilitatea ridicată a acestei mașini, înseamnă că sunteți poziționat ideal pentru a răspunde dezvoltării pieței, fie că vorbim despre extinderea segmentelor de business sau acceptarea de noi fluxuri de materiale.

Reducerea costurilor cu energia de până la 75%

Un beneficiu special al seriei XR: UNTHA Eco Drive eficient din punct de vedere energetic cu motorul sincron răcit cu apă ce reduce costurile de energie de până la 75%, la niveluri de performanță mai ridicate în comparație cu opțiunile standard de acționare diesel-hidraulic. Versiunea mobilă a unității XR asigură flexibilitate maximă pe tot parcursul funcționării. Acționarea directă fără uzură reduce costurile de întreținere, deoarece nu sunt necesare curele sau coturi de arbore. Controlul vitezei dependente de sarcină asigură o rată de transfer ridicată. Spre deosebire unitățile cu funcționare rapidă, seria XR cu funcționare se remarcă, de asemenea, prin emisiile scăzute de zgomot și praf în timpul funcționării. Un pachet UNTHA foarte convingător pentru prelucrarea unei game de materiale!

5 motive să alegi UNTHA

 • Soluții personalizate și de lungă durată de mărunțire
 • Produse și servicii de calitate premium
 • Expertiză atotcuprinzătoare, de la dezvoltare la producție, sub un singur acoperiș
 • Servicii fiabile pentru clienți cu cel mai bun know-how tehnic
 • Peste 10.000 de referințe de la clienți mulțumiți din întreaga lume