CTE Solution

Product was successfully added to your shopping cart.

Sararita Stratos Large

Vizualizare de ansamblu rapida

Capacitate (mc) 4.0 - 9.0


Tancuri preumectare (litri) 2.128 - 3.450


Greutate gol (kg) 1185 - 1.699

Detalii

Descriere

Sararitele Stratos de la Schmidt: Versatilitate maxima combinata cu in grad mare de eficienta economica!

Utilizata pe toate strazile, drumurile si autostrazile din intreaga lume: sararite Schmidt! Succesul acestor produse reflecta excelenta reputatie a unui produs cu un raport calitate - pret remarcabil. Schmidt dezvlta in mod regulat inovatii ce impun noi standarde unui intreg sector: Numele Schmidt provine de la calitatea ce aduce rezultate in ficare zi.

Conceptul Stratos: Abordare holistica, previzionare, durabilitate.

Sararitele Stratos se numara printre cele mai bune de acest gen la scara mondiala. Motivul pentru acest lucru este conceptul unui produs holistic ce incorporeaza si sincronizeaza toate detaliile esentiale ca si, designul modular flexibil, sistem de distributie precis, sistem de control inteligent si o protectie la coroziune eficienta. Aceasta se traduce printr-o performanta economica unica ce este de o importanta majora mai ales in cazul bugetelor reduse.

O NOUA GENERATIE

Inteligenta intalneste eficienta

Noua generatie de sararite Stratos este bazata pe o experienta de multi ani acumulata la nivel mondial ridica operatiile de deszapezire la un alt nivel. Datorita designului modular inovativ, sararitele pot fi adaptare aplicatiilor individuale si permit o flexibilitate mazima in planificarea resurselor. Controlul intuitiv si performantele convingatoare a noii game fac operatiile mai inteligente si eficiente.

Design modular pentru cenrinte individuale

Designul modular al sararitelor permit configurarea individuale ce pot fi adaptate intr-un mod precis sarcinii si conditiilor de operare. Combinatia buncar, sistem de distributie tip banda sau melc, sistem de preumectare, diferite sisteme de actionare, demontare si control ofera o flexibilitate maxima.

Durabilitate la costuri minime

Indiferent de materialul constructiv, otel inoxidabil sau polietilena: Noile sararite folosesc materiale de calitate ridicata. Aceasta ofera protectie si o durata lunga de viata reducand totodata costurile de mentenanta. Pentru a creste aditional durabilitatea acestora, toate echipamentele din otel sau inox sunt sablate si vopsite in camp electrostatic.

Ecologice si durabile

Acolo unde este posibil, se utilizeaza componente construite din materiale reciclabile. Astfel, componentele din polietilena si metal pot fi de asemenea reciclate. Sistemul complex de vopsire in camp electrostatic asigura recuperarea pudrelor reziduale ce pot fi de asemenea reciclate optimizand astfel costurile si ajuta la protejarea mediului inconjurator.