CTE Solution

Product was successfully added to your shopping cart.

USED

used.ctesolution.ro

Used CTE Solution – Utilaje Specializate este parte integrata a companiei CTE Solution – Utilaje Specializate si implicit a CTE Group.

Ne diferențiem pe piața vanzarii echipamentelor second-hand prin atitudinea proactivă față de clienți si experienta care ne ajută să înțelegem perfect nevoia clienților noștri.

Servicii

Vanzari

Daca esti in cautarea unui utilaj second-hand la Used CTE Solution – Utilaje Specializate , gasesti o gama variata de echipamente second hand, inspectate de catre specialistii din cadrul companiei noastre, utilaje gata de pus la lucru.

Trade-in

Nu esti client CTE Solution – Utilaje Specializate dar iti doresti un utilaj din stocul nostru? Noi te ajutam preluand utilajul tau vechi si oferindu-ti un utilaj nou sau second hand generatie mai noua in schimb.

Serviciul “Trade-In” este valabil pentru toti clientii care doresc sa inlocuiasca un utilaj din parcul propriu cu altul mai performant, pentru clientii care nu doresc sa piarda timp pretios cu vanzarea acestuia.

Marketplace

Daca pur si simplu doresti sa vinzi unul sau mai multe utilaje fara a achizitiona alt utilaj in schimb, vino la Used CTE Solution – Utilaje Specializate si noi iti inspectam utilajele si te ajutam sa le vinzi in reteaua noastra de colaboratori.

   

6 Articol(e)

   

6 Articol(e)